Het hoogste bereik voor vacatures in (online) marketing en communicatie

Ben je op zoek naar een communicatieadviseur, projectmanager, designer, social media specialist, marketing strateeg, online marketeer, copywriter, content creator, accountmanager, SEO specialist of andere marketing of communicatie professional? Marketing & Communicatie Vacatures is een community met meer dan 50.000 professionals die open staan voor een nieuwe uitdaging.

Marketing & Communicatie Vacatures: Het hoogste bereik onder werkzoekende marketing en communicatie professionals

Het hoogste bereik in de juiste doelgroep

Marketing & Communicatie Vacatures is een combinatie van een jobsite voor de (online) marketing en communicatie branche met vakinhoudelijke content en content om de leden te helpen in hun carrière door bloggers uit de community. Onze community bestaat uit meer dan 50.000 ambitieuze marketing en communicatie professionals die actief of passief op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Wil je het hoogste bereik bij (online) marketing en communicatie professionals die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, plaats dan ook je vacature op ons jobboard! Meer dan 1.000 werkgevers en recruiters gingen je al voor.

Kies de vacatureplaatsing die bij je past

Wil je zo snel mogelijk een openstaande vacature onder de aandacht brengen en de geschikte kandidaat vinden? Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden voor een vacatureplaatsingen, bepaal welke bij je past en gebruik het vacatureformulier om binnen 3 minuten je vacature aan te melden. Zodra je het proces hebt afgerond, wordt de vacature gecontroleerd en zo snel mogelijk (vandaag voor 16.00 uur aangemeld is uiterlijk morgen voor 12.00 uur online) gepubliceerd. Wil je niet zelf plaatsen? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden om dit door ons te laten verzorgen. 

Vacature varianten 

Vacature plaatsingen op Marketing & Communicatie Vacatures

Stages

Stage plaatsen op Marketing & Communicatie Vacatures

 Stages die hier aangemeld worden, worden ook doorgeplaatst op Cribber, het sociaal platform voor studenten en studentenhuizen. 

Heeft jouw vacature spoed?

Kun je eigenlijk geen week langer wachten op een nieuwe collega? Of is de deadline van je vacature al over een paar dagen, maar heb je nog geen of te weinig reacties ontvangen? Dan kun je ook een spoedvacature plaatsen, waarbij de job binnen korte tijd maximale exposure krijgt. Een spoedvacature is qua eigenschappen gelijk aan de Vacature 'meest gekozen' aangevuld met de LinkedIn Boost en Promoted Boost optie, maar alle plaatsingen vinden plaats binnen maximaal 14 dagen na de aanmelding van de vacature. Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met een eventuele deadline die geldt bij het betreffende sollicitatieproces.

Spoed vacature aanmelden

Extra opties voor nog meer bereik

Naast deze standaardplaatsingen kun je kiezen uit aanvullende opties om de vacature een extra boost in bereik te geven. Deze opties kunnen alleen gekozen worden in comtinatie met de vacatures 'meest gekozen' en 'succes verzekerd'. Deze opties om een extra boost te geven zijn direct te bestellen met het vacatureformulier of achteraf apart aan te vragen via het contactformulier.

Boost je vacature via marketing & communicatie vacatures

Pakketten voor multiplaatsers, recruitmentbureaus en w&s bureaus

Voor organisaties die met regelmaat op zoek zijn naar nieuwe (online) marketing of communicatie collega's hebben we een speciaal vacaturepakket. Er is ook een speciaal pakket voor W&S en recruitmentbureaus waarmee deze volledig ontzorgd worden. Neem contact met ons op om meer informatie te krijgen over de verschillende mogelijkheden.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact met ons op via info@marketing-communicatie-vacatures.nl of via het contactformulier.

Alle prijzen zijn exclusief btw. Deze tarieven gelden voor werkgevers. Wil je als W&S  bureau of recruitmentbureau plaatsen, neem dan even contact op voor de speciale pakketten.

 

 

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+