Bedrijfsprofiel aanmaken

Op deze pagina kun jij voor je bedrijf of organisatie een eigen profielpagina aanmaken. Ook als recruiter wordt je van harte uitgenodigd om hier een pagina voor jouw bureau aan te maken. Via het onderstaande formulier heb je dat in minder dan vijf minuten gedaan. Wij bekijken de content en plaatsen het vervolgens online. Uiteraard krijg je daar een berichtje van.

Waarom een bedrijfsprofiel aanmaken?

Het is natuurlijk gewoon leuk om je bedrijf te presenteren in deze community met marketing & communicatie professionals. En dan niet alleen een kort tekstje, maar voeg vooral ook je contactgegevens toe (inclusief social media zodat mensen je direct kunnen volgen), maar bijvoorbeeld ook afbeeldingen en video. Zie het als een mogelijkheid om te werken aan je employer branding. Maar bovenal moet je sowieso een bedrijfsprofiel aanmaken als je in deze community een vacature wilt plaatsen. De vacature verwijst daar straks namelijk naar. Zo kunnen marcom professionals die geïnteresseerd zijn in de vacature eenvoudig ook wat meer te weten komen over het bedrijf achter die vacature. 

Reviews en feedback

Voordat we het vergeten, leden van deze community kunnen over de bedrijven die een eigen profielpagina hebben feedback geven over hoe het bedrijf is als werkgever. Dus dat kan ook over jouw bedrijf! Een leuke manier natuurlijk om anderen te laten vertellen wat voor leuke werkgever je eigenlijk bent! Dus nodig collega's en ex-collega's vooral uit om ook een review te geven.

Bedrijfsgegevens

Contactgegevens

Social Media pagina's

Opmaak

Bedrijfsbeschrijving (max 4.000 karakters)

U kunt hier extra onderdelen toevoegen voor op uw bedrijfspagina