Wie verdient zo'n felbegeerde Bonk-award?

Dit jaar worden voor de 25e keer de Bonk-awards uitgereikt in het kader van Communicatieprijs Brabant. Eind deze week is de laatste dag waarop bureaus kunnen inzenden voor de Communicatieprijs Brabant van CommunicatieClub Bourgondië, meldt voorzitter Robert Essenstam.

Wie verdient zo'n felbegeerde Bonk-award?

Over de Bonk

In Brabant wordt door bureaus en professionals met hun opdrachtgevers goed en bijzonder werk gemaakt. Werk dat het verdient om in de spotlight gezet te worden. Zodat we er met elkaar over kunnen praten, elkaar mee kunnen inspireren en van elkaar kunnen leren. Daarom reikt CommunicatieClub Bourgondië (CCB) jaarlijks de Bonk (voorheen de Communicatieprijs Brabant) uit.

De Bonk is onderverdeeld in zes categorieën, gekozen door een vakjury. Naast de zes Bonken zijn er nog twee Bonken te verdelen: de Super Bonk en de Publieks Bonk. Waarbij de Super Bonk uitgereikt wordt door de vakjury, deze bepaald het allerbeste werk van 2020. Tijdens de prijsuitreiking krijgen de categoriewinnaars de kans om hun case live te pitchen. Alle aanwezige leden kiezen hieruit vervolgens de allerbeste case van het jaar.

Heb jij een communicatie case waar je trots op bent? Die gezien moet worden? Die andere professionals kan inspireren? En die een Bonk meer dan waard is? Meld je case dan nog snel aan! Op 11 juni 2021 sluit de inzendtermijn voor cases. Meer info over De Bonk en het inzenden lees je hier.

De Bonk, je moet 'm verdienen

Ter promotie van deze regionale award-show heeft GIG Creative Film Production (winnaar Bonk 2018 én de nieuwe hoofdsponsor van CCB) twee indrukwekkende promotievideo's gemaakt, een 1917-spinoff en een video die geïnspireerd lijkt op Disney musicals. De muziek is geproduceerd door Djuri Boot Music (ook CCB sponsor).

En met een duidelijke boodschap: De Bonk, je moet 'm verdienen.

Dus. Ben jij betrokken geweest bij een communicatie case die een Bonk waardig is? Hebben jullie 'm echt verdiend? Meld de case dan nu nog aan.

Werken bij winnaars van de Bonk

Wil jij bij bureau werken dat al eerder de prestigieuze Bonk heeft gewonnen? En misschien dit jaar wel weer die prachtige prijs in huis haalt? We hebben een aantal leuke vacatures bij Bonk-winnaars op ons platform staan:

 

 

09 jun 2021 1371 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+

Reacties (0)


Plaats een reactie