Experience Tour bij First Impression in Tilburg

It's all about experience! Op donderdag 19 mei organiseert Communicatieclub Bourgondië het event CCB enter the firm en dit keer zijn ze te gast bij First Impression in Tilburg voor een geweldige Experience Tour. En het leuke... jij kunt daar ook gewoon bij zijn! Deze Experience Tour moet elke marketing of communicatie professional die voorop wil blijven lopen gewoon meemaken. En deze keer kan dat!

CCB enter the firm - Experience Tour bij First Impression in Tilburg

Beleef de unieke Experience Tour

In Europa's meest innovatieve experience center ga je de nieuwste mogelijkheden met licht, beeld, geluid, geur en digitale communicatie met een ‎twist ervaren. Dit wordt een super ervaring waar je tal van innovatieve ideeën op gaat doen op het gebied van instore beleving, digital signage, experience architecture voor de ultieme merkbeleving en nog veel meer waarmee je van de customer journey van jouw klanten (of de klanten van jouw klanten) een unieke beleving maakt! Aansluitend is er een gezellige borrel in BAR24 bij First Impression om alle indrukken met elkaar te bespreken. 

Kortom, deze bijeenkomst wil je niet missen!  ‎

Programma

‎19.00 uur Ontvangst bij First Impression
‎19.30 uur Experience Tour
‎21.00 uur Borrel
23.00 uur Einde

Locatie: First Impression, Maidstone 24 in Tilburg

Aanmelden Experience Tour First Impression

Over First Impression

First Impression is specialist in audiovisuele technologie en beleving. Over de hele wereld kom je projecten van deze audiovisuele tovenaars tegen. Dit is jouw kans om Europa's meest innovatieve experience center te beleven. Een unieke mogelijkheid om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van audiovisuele technologie en digitale communicatie zelf te ervaren en uit te proberen.

Over Communicatieclub Bourgondië

Communicatieclub Bourgondië (of kortweg CCB) is de beroepsvereniging voor marketing en communicatie-professionals in Noord-Brabant. CCB organiseert jaarlijks gemiddel tien bijeenkomsten voor de 250 leden waarbij het vrijwel altijd draait om kennis en inspiratie. Daarnaast creëert CCB jaarlijks een podium voor het beste werk dat in Brabant bedacht en gemaakt wordt, met de uitreiking van De Bonk, de communicatieprijs Brabant. En zoals de naam van de vereniging al verraadt, elk event heeft ook een bourgondisch karakter.

Aanmelden voor de Experience Tour bij First Impression

Aanmelden voor de Experience Tour kan tot en met maandag 16 mei via de website van Communicatieclub Bourgondië

Aanmelden Experience Tour First Impression

De aanmeldkosten voor deze Experience Tour bedragen slechts €35,00 en daarvoor word je een avond ondergedompeld in de meest innovatieve experience technieken en ben je helemaal up to date over de nieuwste mogelijkheden. En stel, je vind het ook nog gezellig en wilt vaker aansluiten bij evenementen van CCB, als je je aanmeldt als lid, dan geldt dat de kosten voor deze bijeenkomst in mindering worden gebracht op de lidmaatschapskosten.


PS. Heb je deze toffe vacature bij First Impression al gezien?

06 mei 2022 713 Redactie 0
Channels: Branding
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+

Reacties (0)


Plaats een reactie