CCB Inspireert: Get ready for WEB 3.0

Op 23 juni aanstaande organiseert Communicatieclub Bourgondië het event: CCB Inspireert - Get ready for WEB 3.0. En dit event wil je serieus niet missen! Een avond vol inspiratie over onder andere de blockchain, NFT's, de Metaverse, Virtual Humans en daar als verbindende rode draad de waanzin, de excessen en het bijzondere leven van Snoop Dogg tussendoor.

CCB Inspireert - Get ready for web3.0

"I'm excited about it, ya dig?" Snoop Dogg

We kunnen de introductie van dit event niet beter beschrijven dan de aankondiging die Communicatieclub Bourgondië zelf erover heeft geschreven:

"Soms, heel soms, hebben we een onderwerp waarvan we zelf niet zo 1-2-3 kunnen vertellen waarom je daar persé bij moet zijn, behalve dan dat je er persé bij moet zijn. En dit is precies zo'n event. Een event waarvan we eigenlijk niet willen verklappen wat je mag verwachten, maar waarvan we wel op voorhand kunnen zeggen dat je er achteraf bij de borrel lang over doorpraat. En nog dagen over nadenkt. Simpelweg omdat het een blik op de toekomst en het marketing en communicatie vakgebied laat zien, waarvan je nu nog niet weet dat het gaat komen. Terwijl de innovators van deze wereld er al midden in staan."

Centraal in deze CCB Inspireert staat het ‘WEB 3.0’ waarover spreker Joris Verhaak, strategy director en partner bij het award winning bureau Fama Volat, zijn licht laat schijnen, op een manier dat iedereen het abstracte concept gaat begrijpen. Maar belangrijker, dat je ook de economie en creatieve mogelijkheden erachter gaat zien. 

Kortom, daar wil moet je als vooruitstrevende marcom professional dus gewoon bij zijn!

Algemene info

Datum: donderdag 23 juni 2022

Programma:

  • 19.45 uur Ontvangst
  • 20.15 uur CCB Inspireert
  • 21.45 uur Borrel & napraten

Locatie: Auberge du Bonheur, Bredaseweg 441, 5036 NA Tilburg

Aanmelden voor CCB Inspireert: Get ready for WEB 3.0

Aanmelden voor de Experience Tour kan tot en met maandag 20 juni via de website van Communicatieclub Bourgondië

Aanmelden Experience Tour First Impression

 

 

De kosten om deze avond vol inspiratie bij te wonen bedragen slechts €35,00. En stel, je vindt het zo inspirerend en gezellig dat je vaker wilt aansluiten bij evenementen van CCB, dan geldt dat de kosten voor deze bijeenkomst in mindering worden gebracht op de lidmaatschapskosten als je lid wordt van de club.

08 jun 2022 452 Redactie 0
Channels: Marketing 3.0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+

Reacties (0)


Plaats een reactie