Tarieven

Kies de vacatureplaatsing die bij je past

Wil je zo snel mogelijk een openstaande online marketing of communicatie vacature in de spotlights zetten? We hebben verschillende vacature varianten en aanvullende diensten zodat er altijd een oplossing is die bij jouw doelstellingen en budget past. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden, bepaal welke bij je past en gebruik het vacatureformulier om binnen 3 minuten je vacature aan te melden.  

Vacature varianten

Tarieven vacature varianten Marketing Communicatie Vacatures 2022

Spoedvacature

Kun je eigenlijk geen dag langer wachten op een nieuwe collega? Nadert de deadline van je vacature, maar heb je nog geen of te weinig reacties ontvangen? Plaats dan een spoedvacature voor maximale exposure in korte tijd!

Tarief spoedvacature Marketing Communicatie Vacatures 2022

Een spoedvacature is een vacature 'veel bereik' aangevuld met de LinkedIn Boost en Promoted Boost optie. Alle plaatsingen vinden plaats binnen maximaal 14 dagen na de aanmelding van de vacature. Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met een eventuele deadline die geldt bij de vacature.

Speciaal voor Start-ups en non profit organsiaties

We dragen ook graag ons steentje bij. Bij start-ups bijvoorbeeld die de toekomst van Nederland gaan vormgeven. En bij non profit organisaties, die de wereld nu al mooier willen maken. Daarom krijgen start-ups en non profit organisaties standaard 50% korting op de vacature varianten 'veel bereik' en 'knallen maar'. Gewoon om zo deze organisaties toch een klein beetje te kunnen helpen de juiste mensen te vinden. Heb jij een start-up en toffe vacature, gebruik dan de kortingscode Start-up. Heb je een vacature voor een non profit organisatie, gebruik dan de kortingscode Notforprofit.  

Stage plaatsingen

Tarief stage Marketing Communicatie Vacatures 2022

Extra opties voor nog meer bereik

Naast deze standaardplaatsingen kun je kiezen uit aanvullende opties om de vacature een extra boost in bereik te geven. Nog meer bereik midden in de doelgroep dus!

Tarief boosts Marketing Communicatie Vacatures 2022

Deze opties om een extra boost te geven zijn direct te bestellen bij het aanmelden van een vacature via het vacatureformulier. Heb je al een vacature aangemeld en wil je alsnog een boost inzetten voor meer bereik, laat het ons even weten. Stuur even een mailtje en we pakken dit meteen op.

Is dit je eerste keer?

Denk je eraan om een job bij jouw organisatie aan te melden? Dan hebben we goed nieuws! Want voor die eerste keer hebben we een kennismakingskorting van 25% op de verschillende vacature varianten. Gebruik bij het aanmelden kortingcode Try Out en hang daarna rustig achterover want wij doen de rest. 

Nog meer mogelijkheden voor de beste job promotie

Ons team staat elke dag klaar om je te helpen de beste conversie op jouw vacatures te behalen. Denk bijvoorbeeld aan het schrijven of redigeren van jouw vacatureteksten. Het schrijven van een goede vacaturetekst is een vak apart. Onze copywriters doen dit met veel plezier voor je en zorgen voor scorende vacatureteksten. (kosten redigeren: €200,- | kosten schrijven: €300,-). Of heb je behoefte aan een aparte 'Werken-bij"-site? Onze website ontwikkelaars gaan hiermee graag voor je aan slag (kosten €2.500,-). Of wil werk maken van employer branding? Dan denken we graag met je mee. Of... de mogelijkheden hoe we je nog meer kunnen ondersteunen zijn legio.

Laat iets weten via info@marketing-communicatie-vacatures.nl en we gaan samen bekijken hoe we je het beste kunnen helpen.

Pakketten voor multiplaatsers, recruitmentbureaus en w&s bureaus

Voor organisaties die met regelmaat op zoek zijn naar nieuwe (online) marketing of communicatie collega's hebben we een speciaal vacaturepakket. Er is ook een speciaal pakket voor W&S en recruitmentbureaus waarmee deze volledig ontzorgd worden. Neem contact met ons op om meer informatie te krijgen over de verschillende mogelijkheden.

 
Alle prijzen zijn exclusief btw. Deze tarieven gelden voor werkgevers. Wil je als W&S  bureau of recruitmentbureau plaatsen, neem dan even contact op voor de speciale pakketten.
* Spotlight vacature: een keer per week wordt "aanbevolen" post met een beperkt aantal spotlight vacatures in onze LinkedIn groep gedeeld. De meer dan 37.000 leden ontvangen hiervan een melding als ze LinkedIn openen. De post wordt daarnaast een week bovenaan de pagina vastgepind. Zo krijgt deze post en de daarin vermelde vacatures maximale zichtbaarheid in de groep (gemiddeld 10x meer aandacht dan een normale post). 

 

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+