Babbage Company

Babbage Company is al ruim 17 jaar de verbindende schakel in een hoogwaardig netwerk van ervaren marketing, communicatie en online professionals. Wij zijn een vertrouwde partner in recruitment en interim-management met een eigen visie op matching en altijd op zoek naar ervaren en gedreven professionals, zowel op managementniveau als op specialistisch of uitvoerend gebied.
 
Bedrijfsprofiel Babbage Company

Over Babbage Company

Uiteraard kijken wij naar opleiding, vaardigheden, ervaring en competenties, maar de persoonlijke klik vinden we net zo belangrijk. Wij zijn een betrokken en deskundige gesprekspartner en werken voor een breed scala aan gerenommeerde organisaties met een gevarieerd aanbod aan vacatures en projecten. Onze dienstverlening richt zich op de financiële en zakelijke dienstverlening, retail, non-profit- en (semi)overheidsinstellingen en op (grote en kleine) reclamebureaus.

Marketing en communicatie vacatures bij of via Babbage Company

Bekijk hieronder de (online) marketing en communicatie vacatures en stages die momenteel bij of via Babbage Company aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief, zodat jij als eerste op de hoogte bent van nieuwe (online) marketing & communicatie vacatures via Babbage Company!

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Babbage Company jouw rating
1 2 3 4 5