Workshop Personal Branding 29 januari 2015

Op 29 januari 2015 organiseert Marketing & Communicatie Vacatures een workshop waarin Personal Branding centraal staat. De workshop wordt verzorgd door Marije van den Bovenkamp. Lees verder voor meer informatie en meld je snel aan!

Workshop Personal Branding 29 januari 2015 - Marije van den Bovenkamp

Werken aan jouw personal brand

Wanneer zit jij in je kracht? Wat is jouw onderscheidend vermogen? Met andere woorden: Waarom zou een bedrijf of opdrachtgever voor JOU kiezen? Vind de antwoorden tijdens de schrijfworkshop op donderdag 29 januari. Aan de hand van inspirerende schrijfoefeningen en NLP-opdrachten leer je hoe je vanuit jouw authenticiteit, je passies, talenten en vaardigheden succesvoller kunt zijn. Dit geeft je inzicht in de wijze van positionering en profilering van het belangrijkste merk: jijzelf. Want jij maakt zelf het verschil!

Na deze workshop ga je geïnspireerd, met een goede elevator pitch, doelgericht, je zakelijke toekomst tegemoet.

Spreker: Marije van den Bovenkamp

De workshop personal branding wordt gegeven door Marije van den Bovenkamp, eigenaar van Schrijfzin. Als schrijfcoach & content manager geeft zij zakelijke, zintuiglijke en creatieve schrijfworkshops en ontzorgt zij organisaties en bedrijven met tekstschrijven en (eind)redactiewerk. Na ruim 16 jaar ervaring als communicatieadviseur en –manager bij diverse bedrijven, besloot Marije tijdens haar NLP practitioner opleiding om haar hart te gaan volgen. Zij verbindt NLP & schrijven in alles wat zij doet en weet als ZZP’er hoe waardevol het is om jezelf te positioneren vanuit je authenticiteit. 

Kosten, datum en locatie

Deelname aan deze workshop is gratis. Wel verwachten we als tegenprestatie een (inter)actieve instelling van je tijdens de workshop. 

Datum: 29 januari 2015
Tijd: 10.00 uur - 12.00 uur

Locatie:
Kittyhawk HQ
Eisenhowerweg 14F
Veghel

Aanmelden workshop "Personal Branding"

Wil je graag 29 januari aanwezig zijn, registreer je dan hieronder via Eventbrite. We vragen je bij de inschrijving om je motivatie met ons te delen. De plekken zijn namelijk beperkt en bij een overinschrijving kan die motivatie meewegen bij het toekennen van de plekken. De definitieve bevestiging van deelname ontvang je in de dagen voorafgaand aan de inspiratiesessie via mail.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+

Reacties (0)


Plaats een reactie