Webinar: Kun je leren solliciteren? Ja! - 7 april 19.00 UUR

Op dinsdag 7 april verzorgt Cindy Stechweij een nieuw webinar. Dit keer met het onderwerp "Kun je leren solliciteren? Ja!". In het webinar van ongeveer anderhalf uur geeft Cindy zeven tips waarmee je direct aan de slag kunt. Altijd handig, dus schrijf je snel in!

Webinar: Kun je solliciteren leren? JA - Cindy Stechweij

Kun je solliciteren leren? 

In deze ‘nieuwe’ tijden levert solliciteren de nodige discussies op. En terecht, want was het voorheen al moeilijk om jezelf te onderscheiden tussen die 10 andere sollicitanten, nu moet je jezelf profileren tussen minstens 100 andere sollicitanten. Er wordt ontzettend veel over geschreven en dan met name over je CV en je brief. Maar vergeten we hier niet een aantal essentiële zaken die juist voor die onderscheidende factoren kunnen zorgen? En wat zijn nou echt concrete punten waarmee je direct aan de slag kunt én die ervoor zorgen dat jij veel meer uit je sollicitaties kunt halen? Leer vandaag 7 tips die ervoor gaan zorgen dat jij zélf je kansen kunt vergroten op die ene leuke baan! 

Cindy Stechweij

Het webinar wordt gegeven door CIndy Stechweij, eigenaar van Cin in Carrière en tevens blogger, spreker en trainer. Haar missie is om anderen te coachen om carrière te maken vanuit het hart en niet te laten beïnvloeden door externe factoren als geld, macht en status. Zij gelooft dat als je je eigen innerlijke krachten kent en weet wat jou drijft, dan pas kun je echt geluk vinden in je leven, inclusief hierop aansluitend successen en carrière. 

Kosten, datum en locatie

Deelname aan het webinar is (uiteraard) gratis

Datum: dinsdag 7 april 2015
Tijd: 19.00 uur - 20.30 uur

Locatie:
Online. De link naar het webinar ontvang je via mail (als je je geregistreerd hebt uiteraard).

Aanmelden webinar

Wil je graag 7 april het webinar volgen, registreer je dan hieronder via Eventbrite. De link naar het webinar ontvang je direct na je aanmelding per mail. 

31 mrt 2015 2832 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+

Reacties (0)


Plaats een reactie