Webinar: Jezelf kunnen verkopen zonder te verkopen? - 26 maart 19.00 uur

Op donderdag 26 maart verzorgt Cindy Stechweij een nieuw webinar. Dit keer met het onderwerp "Jezelf kunnen verkopen zonder te verkopen". In het webinar van ongeveer anderhalf uur geeft Cindy vijf concrete handvatten waarmee jij jouw overtuigingskracht een flinke boost kunt geven. Altijd handig, dus schrijf je snel in!

Webinar 26 maart Jezelf kunnen verkopen zonder te verkopen - Cindy Stechweij

Jezelf verkopen zonder te verkopen

Je wilt je toekomstige werkgever overtuigen dat JIJ de juiste aanvulling op het team bent. Je wilt overtuigen dat je écht een vast contract moet krijgen. Of 400 euro extra salaris. Of je wilt overtuigen om vanuit een open sollicitatie dat ze jou erbij moeten hebben. Of tijdens je tweede gesprek wil je overtuigen met jouw casestudy. Wie je ook wilt overtuigen, wat je er ook ‘doorheen’ wilt krijgen, met een aantal simpele handvatten ga je ontdekken dat jouw overtuigingskracht enorm kan zijn. Dat jij jezelf én je ideeën kunt gaan verkopen, zonder dat je zelf doorhebt dat je aan het verkopen bent. Laat staan die ander ;) En dit heeft niet alleen invloed op jouw huidige sollicitatieproces, maar ook op de rest van je carrière (en je leven!).

Cindy Stechweij

Het webinar wordt gegeven door CIndy Stechweij, eigenaar van Cin in Carrière en tevens blogger, spreker en trainer. Haar missie is om anderen te coachen om carrière te maken vanuit het hart en niet te laten beïnvloeden door externe factoren als geld, macht en status. Zij gelooft dat als je je eigen innerlijke krachten kent en weet wat jou drijft, dan pas kun je echt geluk vinden in je leven, inclusief hierop aansluitend successen en carrière. 

Kosten, datum en locatie

Deelname aan het webinar is (uiteraard) gratis

Datum: donderdag 26 maart 2015
Tijd: 19.00 uur - 20.30 uur

Locatie:
Online. De link naar het webinar ontvang je via mail (als je je geregistreerd hebt uiteraard).

Aanmelden webinar

Wil je graag 26 maart het webinar volgen, registreer je dan hieronder via Eventbrite. De definitieve bevestiging van deelname ontvang je een dag voorafgaand aan de sessie via mail. De link naar het webinar ontvang je direct na je aanmelding per mail.

17 mrt 2015 2467 Redactie 2
Deel dit artikel via:
 • Share on Google+

Reacties (2)

 1. Thea:
  mrt 26, 2015 at 02:43

  Ik had graag mee gedaan aan het webinar, maar ik heb vanavond al een afspraak. Gaat het webinar nogmaals gegeven worden? Ik ben dan graag aanwezig.

 2. kat:
  mrt 27, 2015 at 09:55

  Heb het door omstandigheden helaas niet kunnen volgen. Is het webinar nog terug te zien of komt er nog een sessie?


Plaats een reactie