Webinar: Je kansen vergroten tijdens het solliciteren, 7 tips om direct mee aan de slag te gaan

Op 13 januari 2015 organiseert Marketing & Communicatie Vacatures een webinar waarin het vergroten van je kansen tijdens het solliciteren centraal staat. De workshop wordt verzorgd door Cindy Stechweij. Lees verder voor meer informatie en meld je snel aan!

Webinar: je kansen vergroten tijdens het solliciteren - Cindy Stechweij

Succesvoller solliciteren

In deze ‘nieuwe’ tijden levert solliciteren de nodige discussies op. En terecht, want was het voorheen al moeilijk om jezelf te onderscheiden tussen die 10 andere sollicitanten, nu moet je jezelf profileren tussen minstens 100 andere sollicitanten. Er wordt ontzettend veel over geschreven en dan met name over je CV en je brief. Maar vergeten we hier niet een aantal essentiële zaken die juist voor die onderscheidende factoren kunnen zorgen? En wat zijn nou echt concrete punten waarmee je direct aan de slag kunt én die ervoor zorgen dat jij veel meer uit je sollicitaties kunt halen?

Tijdens dit webinar (waarbij jij gewoon lekker thuis / op werk / op de wc achter je laptop kunt kruipen), zal Cindy Stechweij je in een uurtje voorzien van 7 tips die ervoor gaan zorgen dat jij zélf je kansen kunt vergroten op die ene leuke baan!

Spreker: Cindy Stechweij

Het webinar wordt gegeven door CIndy Stechweij, eigenaar van Cin in Carrière en tevens blogger, spreker en trainer. Haar missie is om anderen te coachen om carrière te maken vanuit het hart en niet te laten beïnvloeden door externe factoren als geld, macht en status. Zij gelooft dat als je je eigen innerlijke krachten kent en weet wat jou drijft, dan pas kun je echt geluk vinden in je leven, inclusief hierop aansluitend successen en carrière. 

Kosten, datum en locatie

Deelname aan het webinar is (uiteraard) gratis

Datum: 13 januari 2015
Tijd: 19.00 uur - 20.00 uur

Locatie:
Online. De link naar het webinar ontvang je in de week voorafgaand per mail (als je je geregistreerd hebt uiteraard).

Aanmelden webinar

Wil je graag 13 januari het webinar volgen, registreer je dan hieronder via Eventbrite. We vragen je bij de inschrijving om je motivatie met ons te delen. De definitieve bevestiging van deelname alsook extra informatie hoe je kunt inloggen voor het webinar, ontvang je in de dagen voorafgaand aan de inspiratiesessie via mail.

 
Deel dit artikel via:
 • Share on Google+

Reacties (3)

 1. sarah:
  jan 04, 2015 at 07:50

  Blijft de inhoud nog online na afloop van de sessie? Ik kan die avond niet live volgen, omdat ik dan een avondopleiding heb.

 2. Sabrina:
  jan 09, 2015 at 10:45

  Ik heb helaas sinds 1jan jl zonder werk deze webinar komt mij goed uit

 3. Remco van Buren:
  jan 15, 2015 at 12:24

  Hallo Sarah,

  De inhoud is (momenteel) online niet beschikbaar. Maar wat we wel geregeld hebben: een extra editie! Misschien kun je je daar bij aanmelden? Bekijk de link even: http://www.marketing-communicatie-vacatures.nl/nieuws/webinar-je-kansen-vergroten-tijdens-het-solliciteren-extra-editie/

  Hartelijke groet,
  Remco


Plaats een reactie