Webinar: Er was eens... Krachtiger solliciteren met storytelling! - 28 april 19.00 uur

Er was eens... De meest bekende woorden bij de start van een verhaal. Op dinsdag 28 april verzorgt Cindy Stechweij een nieuw webinar. Dit keer over hoe je met storytelling jouw sollicitaties nog krachtiger kunt maken. Dat wil jij toch ook? Dus schrijf je snel in!

Webinar: Er was eens... Krachtiger solliciteren met storytelling! - 28 april 19.00 uur

Er was eens... Leer hoe storytelling jouw sollicitaties enorm veel krachtiger kan maken

Hoe kun je ervoor zorgen dat jij als sollicitant niet meer als “De Sollicitant” wordt gezien, maar als een persoon en nog beter, als de nieuwe werknemer! Het vertellen van verhalen draagt hier enorm aan bij én is een manier wat nog heel weinig (ik heb het zelfs nog nooit gehoord bij een kandidaat…) wordt toegepast. Hoe kun jij jezelf enorm sterk neerzetten doormiddel van het vertellen van verhalen? En kun je dit eigenlijk wel? Dit laatste antwoord is duidelijk, JA! Hoe? Dat ga ik je vandaag leren, zodat jij op je eerst volgende sollicitatie jezelf én de Recruiter kan vermaken (en verbazen) met jouw verhalen.

Cindy Stechweij

Het webinar wordt gegeven door CIndy Stechweij, eigenaar van Cin in Carrière en tevens blogger, spreker en trainer. Haar missie is om anderen te coachen om carrière te maken vanuit het hart en niet te laten beïnvloeden door externe factoren als geld, macht en status. Zij gelooft dat als je je eigen innerlijke krachten kent en weet wat jou drijft, dan pas kun je echt geluk vinden in je leven, inclusief hierop aansluitend successen en carrière. 

Kosten, datum en locatie

Deelname aan het webinar is (uiteraard) gratis. Maar we verwachten wel dat je actief meedoet als je je aanmeldt. 

Datum: dinsdag 28 april 2015
Tijd: 19.00 uur - 20.30 uur

Locatie:
Online. De link naar het webinar ontvang je via mail (als je je geregistreerd hebt uiteraard).

Aanmelden webinar

Wil je graag 28 april het webinar volgen, registreer je dan hieronder via Eventbrite. De link naar het webinar ontvang je direct na je aanmelding per mail. 

22 apr 2015 3589 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+

Reacties (0)


Plaats een reactie