Op zoek naar een baan? Dan is Tessa voor haar afstudeeronderzoek op zoek naar jou.

Je herkent het vast en zeker; bedrijven presenteren zichzelf in vacatureteksten vaak met een korte organisatiebeschrijving. Voor haar afstudeeronderzoek aan de Erasmus Universiteit Rotterdam onderzoekt Tessa Boon hoe bedrijven zich precies presenteren in vacatureteksten en wat aantrekkelijk wordt ervaren door werkzoekenden. Voor dit onderzoek is ze op zoek naar werkzoekenden om deel te nemen aan een korte enquête. Kleine moeite natuurlijk en dan maak je ook nog eens kans op een van de twee Bol.com cadeaubonnen t.w.v. €20,-.

Op zoek naar een baan? Dan is Tessa op zoek naar jou.

Het doel: betere vacatureteksten!

Het doel van het onderzoek is om uit te vinden hoe organisaties zich beter kunnen presenteren om zo de juiste werknemers aan te trekken. Voor de beste matches tussen werkgevers en werknemers is het namelijk belangrijk dat organisaties met hun vacatures kandidaten aantrekken die echt passen bij het bedrijf en de functie. Met de resultaten van dit onderzoek van Tessa Boon kunnen organisaties hun vacatureteksten optimaliseren, waardoor werkzoekenden hopelijk sneller een echt passende baan vinden.

Voor dit onderzoek heeft Tessa een korte (+/- 5 minuten) enquête ontwikkeld. Met het invullen van de enquête help je Tessa niet alleen met haar afstudeeronderzoek, maar je maakt ook meteen kans op een van de twee Bol.com cadeaukaarten van €20,-.

En uiteraard zullen de resultaten van het onderzoek straks ook gedeeld worden op Marketing & Communicatie Vacatures.

Kortom, klik even op deze link of gebruik de button hieronder en help Tessa met een paar minuutjes van je tijd voor het invullen van de enquête. Namens Tessa bij voorbaat hartelijk dank!

Ga naar het onderzoek van Tessa Boon

 

09 apr 2018 2411 Community Manager 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0

Reacties (0)


Plaats een reactie