Online training: Workshop video solliciteren - 13 april 2016

Je hoort er de laatste tijd steeds meer over: video solliciteren. Er zijn heel wat redenen om daar ook iets mee te gaan doen. Maar welke mogelijkheden zijn er nou allemaal? En belangrijker, welke mogelijkheden passen goed bij jou? Dat ga je leren in deze online training/workshop die Cindy Stechweij 13 april aanstaande gaat verzorgen. Dat wil je natuurlijk meemaken!

Online training: Workshop video solliciteren - 13 april 2016

Welke mogelijkheden van video solliciteren passen bij jou? 

Video-solliciteren: hip & happening of not done? Opvallend of juist irritant? Eng om te doen? Past niet bij jou? Er zijn veel redenen om wél te solliciteren met een video, er zijn er bijna net zoveel om het niet te doen. Leer met deze online workshop welke mogelijkheden er zijn (want ja, er zijn er wel een aantal — en zelfs heel wat leuke manieren!) en kom er zelf achter of één van deze mogelijkheden bij jou past. 

Cindy Stechweij

Het webinar wordt gegeven door CIndy Stechweij, eigenaar van Cin in Carrière en tevens blogger, spreker en trainer. Haar missie is om anderen te coachen om carrière te maken vanuit het hart en niet te laten beïnvloeden door externe factoren als geld, macht en status. Zij gelooft dat als je je eigen innerlijke krachten kent en weet wat jou drijft, dan pas kun je echt geluk vinden in je leven, inclusief hierop aansluitend successen en carrière. 

Kosten, datum en locatie

Deelname aan de online training is (uiteraard) gratis. Maar we verwachten wel dat je actief meedoet als je je aanmeldt. 

Datum: woensdag 13 april 2016
Tijd: 19.30 uur - 21.00 uur

Locatie:
Online. De link naar de online training ontvang je via mail nadat je je geregistreerd hebt.

Aanmelden webinar

Wil je graag 13 april de online training volgen, registreer je dan hieronder. De link naar de training ontvang je direct na je aanmelding in je mail.

Deel dit artikel via:
 • Share on Google+

Reacties (2)

 1. Lotte:
  apr 07, 2016 at 01:06

  Is het mogelijk om de training achteraf nog te kunnen bekijken? Ik ben op dat moment helaas niet in de gelegenheid om de workshop te volgen

 2. Remco van Buren:
  apr 11, 2016 at 10:41

  Hoi Lotte,

  Als je je aanmeldt voor de training, dan krijg je achteraf een link naar de presentatie. Maar de training wordt over een paar weken nogmaals gegeven, dus wellicht kun je dan wel de workshop volgen.

  Hartelijke groet,
  Remco


Plaats een reactie