Online training: Workshop video solliciteren - 10 mei 2016

Je hoort er de laatste tijd steeds meer over: video solliciteren. Er zijn heel wat redenen om daar ook iets mee te gaan doen. Maar welke mogelijkheden zijn er nou allemaal? En belangrijker, welke mogelijkheden passen goed bij jou? Dat ga je leren in deze online training/workshop die Cindy Stechweij 10 mei aanstaande gaat verzorgen. Dat wil je natuurlijk meemaken!

Online training: Workshop video solliciteren - 10 mei 2016 Cindy Stechweij

Welke mogelijkheden van video solliciteren passen bij jou? 

Video-solliciteren: hip & happening of not done? Opvallend of juist irritant? Eng om te doen? Past niet bij jou? Er zijn veel redenen om wél te solliciteren met een video, er zijn er bijna net zoveel om het niet te doen. Leer met deze online workshop welke mogelijkheden er zijn (want ja, er zijn er wel een aantal — en zelfs heel wat leuke manieren!) en kom er zelf achter of één van deze mogelijkheden bij jou past. 

Cindy Stechweij

Het webinar wordt gegeven door CIndy Stechweij, eigenaar van Cin in Carrière en tevens blogger, spreker en trainer. Haar missie is om anderen te coachen om carrière te maken vanuit het hart en niet te laten beïnvloeden door externe factoren als geld, macht en status. Zij gelooft dat als je je eigen innerlijke krachten kent en weet wat jou drijft, dan pas kun je echt geluk vinden in je leven, inclusief hierop aansluitend successen en carrière. 

Kosten, datum en locatie

Deelname aan de online training is (uiteraard) gratis. Maar we verwachten wel dat je actief meedoet als je je aanmeldt. 

Datum: dinsdag 10 mei 2016
Tijd: 19.30 uur - 21.00 uur

Locatie:
Online. De link naar de online training ontvang je via mail nadat je je geregistreerd hebt.

Aanmelden webinar

Wil je graag 10 mei de online training volgen, registreer je dan hieronder. De link naar de training ontvang je direct na je aanmelding in je mail.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+

Reacties (0)


Plaats een reactie