Sollicitaties en zenuwen? Leer ze in je eigen voordeel te gebruiken! - 27 oktober 2015

Heb jij ook last van zenuwen tijdens het solliciteren? Dat is niet zo raar, want het is natuurlijk ook hartstikke spannend. Maar wat als die zenuwen de overhand krijgen en een negatieve invloed hebben op je sollicitatie? Dat wil je natuurlijk niet. In deze online training op 27 oktober van Marketing & Communicatie Vacatures gaat Cindy Stechweij je leren hoe jij je zenuwen in de hand kunt houden en zelfs voor je kunt laten werken. Handig natuurlijk, dus meld je hieronder snel aan.

Online training: Sollicitaties en zenuwen? Leer ze in je eigen voordeel te gebruiken - 27 oktober 2015

Sollicitaties en zenuwen? Leer ze in je eigen voordeel te gebruiken!

Iedereen heeft last van zenuwen tijdens het solliciteren. Het is ook hartstikke spannend, ik bedoel: je moet jezelf openstellen voor mensen die je niet kent en je wordt ook nog eens direct beoordeeld hierop. Wat alleen wel jammer is, is wanneer deze zenuwen teveel (slechte) invloed hebben op je sollicitaties. Zonde, want dit hoeft niet. Leer hoe jij je zenuwen in de hand kunt houden, deze zelfs kunt gebruiken om je sollicitaties beter te laten verlopen én hoe je hiermee uiteindelijk het solliciteren ook gewoon leuker gaat vinden! Het kan echt! :)

Cindy Stechweij

Het webinar wordt gegeven door Cindy Stechweij, eigenaar van Cin in Carrière en tevens blogger, spreker en trainer. Haar missie is om anderen te coachen om carrière te maken vanuit het hart en niet te laten beïnvloeden door externe factoren als geld, macht en status. Zij gelooft dat als je je eigen innerlijke krachten kent en weet wat jou drijft, dan pas kun je echt geluk vinden in je leven, inclusief hierop aansluitend successen en carrière. 

Kosten, datum en locatie

Deelname aan de online training is (uiteraard) gratis. Maar we verwachten wel dat je actief meedoet als je je aanmeldt. 

Datum: dinsdag 27 oktober 2015
Tijd: 19.30 uur - 21.00 uur

Locatie:
Online. De link naar de online training ontvang je via mail nadat je je geregistreerd hebt.

Aanmelden online training

Wil je graag 27 oktober de online training volgen, registreer je dan hieronder via Eventbrite. De link naar de online training ontvang je direct na je aanmelding per mail.

19 okt 2015 2209 Remco van Buren 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+

Reacties (0)


Plaats een reactie