Online training: Ontdek welke mogelijkheden van creatief solliciteren bij jou passen - 8 oktober 2015

Opvallen tussen al die andere sollicitaties, dat is belangrijk als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Creatief solliciteren dus. Maar welke mogelijkheden zijn er eigenlijk allemaal? En belangrijker, welke passen bij jou? Op donderdag 8 oktober aanstaande verzorgt Cindy Stechweij een online training waarbij ze verschillende casestudy's van creatieve sollicitaties behandelt. En waarmee jij inzicht krijgt in welke vormen bij jou persoonlijk passen en waarmee je direct aan de slag kunt. Handig natuurlijk, dus schrijf je snel in!

Online Training: Hoe schrijf je nou een leuke, goede en overtuigende motivatie? - 27 september 2015 - Cindy Stechweij

Welke mogelijkheden van creatief solliciteren passen bij jou? 

Mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan vragen zich vaak af hoe creatief ze mogen zijn bij een sollicitatie. Of ze geven juist aan dat creatief solliciteren helemaal niet bij hen past. Of ze weten niet wat allemaal mogelijk is en wat juist niet. Is creatief solliciteren slechts een kwestie van een filmpje uploaden op Youtube? Of moet je verder gaan en totaal out-of-the-box denken? Tijdens deze online training behandelt Cindy verschillende casestudy's van creatieve sollicitaties, zodat je voor jezelf een beter beeld kunt vormen of creatief solliciteren bij je past en zo ja, welke vorm het beste bij jou aansluit.

Cindy Stechweij

Het webinar wordt gegeven door CIndy Stechweij, eigenaar van Cin in Carrière en tevens blogger, spreker en trainer. Haar missie is om anderen te coachen om carrière te maken vanuit het hart en niet te laten beïnvloeden door externe factoren als geld, macht en status. Zij gelooft dat als je je eigen innerlijke krachten kent en weet wat jou drijft, dan pas kun je echt geluk vinden in je leven, inclusief hierop aansluitend successen en carrière. 

Kosten, datum en locatie

Deelname aan de online training is (uiteraard) gratis. Maar we verwachten wel dat je actief meedoet als je je aanmeldt. 

Datum: donderdag 8 oktober 2015
Tijd: 19.30 uur - 21.00 uur

Locatie:
Online. De link naar de online training ontvang je via mail nadat je je geregistreerd hebt.

Aanmelden webinar

Wil je graag 8 oktober de online training volgen, registreer je dan hieronder. De link naar de training ontvang je direct na je aanmelding in je mail.

04 okt 2015 2196 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+

Reacties (0)


Plaats een reactie