Online Training: Jezelf onderscheiden met alleen je CV? Het kan!

Het vinden van een nieuwe baan begint met een CV waarmee je jezelf kunt onderscheiden. Hoe? Daar gaat Cindy Stechweij je tips & tricks over geven tijdens de online training van donderdag 28 juli aanstaande. En dan niet hoe je een creatief CV opmaakt, maar echt onderscheiden op basis van de inhoud. Interessant toch! Meld je daarom snel hieronder aan.

Online Training: Jezelf onderscheiden met alleen je CV? Het kan! - Cindy Stechweij

Jezelf onderscheiden met alleen je CV, het kan!

En dan heeft Cindy het niet over het opmaken van een creatief CV, het gebruiken van kleuren en vakken. Nee, ze gaat stil staan bij puur de inhoud van jouw CV. Hoe kun jij jezelf onderscheiden door de inhoud, op welke wijze kan de lezer jou écht leren kennen? Leer het tijdens deze online training en vergroot hiermee je kans op die baan!

Cindy Stechweij

Het webinar wordt gegeven door CIndy Stechweij, eigenaar van Cin in Carrière en tevens blogger, spreker en trainer. Haar missie is om anderen te coachen om carrière te maken vanuit het hart en niet te laten beïnvloeden door externe factoren als geld, macht en status. Zij gelooft dat als je je eigen innerlijke krachten kent en weet wat jou drijft, dan pas kun je echt geluk vinden in je leven, inclusief hierop aansluitend successen en carrière. 

Kosten, datum en locatie

Deelname aan de online training is (uiteraard) gratis. Maar we verwachten wel dat je actief meedoet als je je aanmeldt. 

Datum: donderdag 28 juli 2016
Tijd: 19.30 uur - 21.00 uur

Locatie:
Online. De link naar het webinar ontvang je via mail nadat je je geregistreerd hebt.

Aanmelden webinar

Wil je graag 28 juli de online training volgen, registreer je dan via het formulier hieronder.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+

Reacties (0)


Plaats een reactie