Online training: Inspiratie om creatief te solliciteren - 7 aug

Gebruik je creativiteit binnen je eigen grenzen en laat op een opvallendere manier zien waarom jij die baan moet krijgen! Op vrijdag 7 augustus aanstaande verzorgt Cindy Stechweij een online training waarin ze je gaat helpen met ideeën, tips & tricks waarmee jij direct aan de slag kunt om creatiever te solliciteren. De online training start om 9.30 uur en duurt ongeveer anderhalf uur. Altijd interessant natuurlijk, dus schrijf je snel in!

Online training: Inspiratie om creatief te solliciteren - 7 aug 2015 - Cindy Stechweij

Inspiratie om creatief te solliciteren

Heel vaak krijgt Cindy de vraag hoe je een creatieve sollicitatie kunt maken. Of geven mensen aan dat creatief solliciteren helemaal niet bij hen past. Of dat ze niet weten wat mogelijk zou kunnen zijn, of wat juist niet. Is creatief solliciteren alleen een filmpje uploaden? Of is het totaal out of the box denken? Tijdens deze online training wil Cindy je verschillende casestudy's laten zien van creatieve sollicitaties, zodat je voor jezelf een beter beeld kunt vormen of en welke vorm bij jou zou passen.

Cindy Stechweij

De online training wordt gegeven door CIndy Stechweij, eigenaar van Cin in Carrière en tevens blogger, spreker en trainer. Haar missie is om anderen te coachen om carrière te maken vanuit het hart en niet te laten beïnvloeden door externe factoren als geld, macht en status. Zij gelooft dat als je je eigen innerlijke krachten kent en weet wat jou drijft, dan pas kun je echt geluk vinden in je leven, inclusief hierop aansluitend successen en carrière. 

Kosten, datum en locatie

Deelname aan de online training is (uiteraard) gratis. Maar we verwachten wel dat je actief meedoet als je je aanmeldt. 

Datum: vrijdag 7 augustus 2015
Tijd: 09.30 uur - 11.00 uur

Locatie:
Online. De link naar het webinar ontvang je via mail (als je je geregistreerd hebt uiteraard).

Aanmelden webinar

Wil je graag 7 augustus de online training volgen, registreer je dan hieronder via Eventbrite. De link naar het webinar ontvang je direct na je aanmelding per mail.

 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Je kunt altijd contact opnemen met Marketing & Communicatie Vacatures via het contactformulier. Maar als je specifieke vragen hebt over deze online training, dan kun je het beste direct even contact opnemen met Cindy via de mail.

Ik kan op deze datum helaas niet meedoen, maar ben wel geïnteresseerd in de online training. Komt er nog een herhaling of kan ik de online training achteraf ergens terugzien?

Op dit moment is nog niet bekend of er een herhaling van de training volgt, maar dat kan zo maar nog ingepland worden. De online training kalender van het najaar is namelijk nog niet bekend. Sowieso krijgt iedereen die zich aanmeldt voor de training achteraf een linkje waar de training terug te vinden is. Dus kun je op 7 augustus niet meedoen, maar wil je de training achteraf wel bekijken, dan is het handig je ook aan te melden.

Heb je nog andere vragen over de online training: "Inspiratie om creatief te solliciteren"? Neem contact op met Marketing & Communicatie Vacatures.

 

04 aug 2015 2628 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+

Reacties (0)


Plaats een reactie