Online Training: Hoe schrijf je een sterke motivatie? - 14 november 2015

Het schrijven van een goede motivatiebrief is voor veel personen een lastige opgave. Op zaterdagmorgen 14 november aanstaande organiseert Marketing & Communicatie Vacatures in samenwerking met Cindy Stechweij een online training over het schrijven van betere motivatiebrieven. En met die uitleg kun je direct aan de slag. Handig natuurlijk, dus schrijf je snel in!

Online Training: Hoe schrijf je een sterke motivatie? - 14 november 2015 Cindy Stechweij

Hoe schrijf je nou een leuke, goede en overtuigende motivatie? 

Het schrijven van een goede motivatiebrief is voor velen lastig. Er zijn twee cruciale punten waar je op moet letten: dat je eigen energie hoog blijft tijdens het schrijven en dat de lezer hier goede energie van krijgt. Tijdens deze online training gaat Cindy op beide aspecten in, waarbij ze je ook gaat laten zien hoe het schrijven voor jou leuk wordt om te doen én je sneller een uitnodiging krijgt voor het eerste gesprek.

Cindy Stechweij

Het webinar wordt gegeven door CIndy Stechweij, eigenaar van Cin in Carrière en tevens blogger, spreker en trainer. Haar missie is om anderen te coachen om carrière te maken vanuit het hart en niet te laten beïnvloeden door externe factoren als geld, macht en status. Zij gelooft dat als je je eigen innerlijke krachten kent en weet wat jou drijft, dan pas kun je echt geluk vinden in je leven, inclusief hierop aansluitend successen en carrière. 

Kosten, datum en locatie

Deelname aan de online training is (uiteraard) gratis. Maar we verwachten wel dat je actief meedoet als je je aanmeldt. 

Datum: zaterdag 14 november 2015
Tijd: 09.30 uur - 11.00 uur

Locatie:
Online. De link naar de online training ontvang je via mail nadat je je geregistreerd hebt.

Aanmelden webinar

Wil je graag 14 november de online training volgen, registreer je dan hieronder. De link naar de training ontvang je direct na je aanmelding in je mail.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+

Reacties (1)

  1. Marijke:
    nov 13, 2015 at 10:03

    Docent communicatie/ HR, blijf graag op de hoogte vwb ontwikkelingen!


Plaats een reactie