Online training: Hoe schrijf je nou een leuke, goede en overtuigende motivatie?

Het schrijven van een goede motivatiebrief is voor veel personen een lastige opgave. Op zaterdag 13 juni aanstaande verzorgt Cindy Stechweij een online training waarin ze uitleg gaat geven hoe betere motivatiebrieven te schrijven. En met die uitleg kun je direct aan de slag. Handig natuurlijk, dus schrijf je snel in!

Online training: Hoe schrijf je nou een leuke, goede en overtuigende motivatie? - Cindy Stechweij

Hoe schrijf je nou een leuke, goede en overtuigende motivatie? 

Het schrijven van een goede motivatiebrief is voor velen lastig. Er zijn twee cruciale punten waar je op moet letten: dat je eigen energie hoog blijft tijdens het schrijven en dat de lezer hier goede energie van krijgt. Tijdens deze online training gaat Cindy op beide aspecten in, waarbij ze je ook gaat laten zien hoe het schrijven voor jou leuk wordt om te doen én je sneller een uitnodiging krijgt voor het eerste gesprek.

Cindy Stechweij

Het webinar wordt gegeven door CIndy Stechweij, eigenaar van Cin in Carrière en tevens blogger, spreker en trainer. Haar missie is om anderen te coachen om carrière te maken vanuit het hart en niet te laten beïnvloeden door externe factoren als geld, macht en status. Zij gelooft dat als je je eigen innerlijke krachten kent en weet wat jou drijft, dan pas kun je echt geluk vinden in je leven, inclusief hierop aansluitend successen en carrière. 

Kosten, datum en locatie

Deelname aan de online training is (uiteraard) gratis. Maar we verwachten wel dat je actief meedoet als je je aanmeldt. 

Datum: zaterdag 13 juni 2015
Tijd: 09.30 uur - 11.00 uur

Locatie:
Online. De link naar het webinar ontvang je via mail nadat je je geregistreerd hebt.

Aanmelden webinar

Wil je graag 13 juni de online training volgen, registreer je dan hieronder via Eventbrite. De link naar het webinar ontvang je direct na je aanmelding per mail.

 

Deel dit artikel via:
 • 0
 • Share on Google+
 • 0

Reacties (2)

 1. Anke:
  jun 10, 2015 at 08:29

  Hallo, ik zou heel graag mee willen doen, maar helaas kan ik zaterdag niet. Komt er nog een keer zo n online training of kan ik achteraf de training ook nog volgen? Met vriendelijke groet,

 2. Samantha:
  jun 11, 2015 at 08:44

  Hi,
  Voor mij geldt hetzelfde. Ik kan deze zaterdag ook niet. Kan ik hem later terug kijken of downloaden?

  Groeten,

  Samantha


Plaats een reactie