Online training: Creatief solliciteren! Leer welke manieren bij jou passen - 12 juli 2016

Creatief solliciteren dus. Maar welke mogelijkheden zijn er eigenlijk allemaal? En belangrijker, welke passen bij jou? Op dinsdag 12 juli aanstaande verzorgt Cindy Stechweij een online training waarbij ze verschillende casestudy's van creatieve sollicitaties behandelt. Daarmee krijg je inzicht in welke vormen bij jou persoonlijk passen en daarmee kun je direct aan de slag kunt. Handig natuurlijk, dus schrijf je snel in!

Online training: Creatief solliciteren! Leer welke manieren bij jou passen.

Welke mogelijkheden van creatief solliciteren passen bij jou? 

Mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan vragen zich vaak af hoe creatief ze mogen zijn bij een sollicitatie. Of ze geven juist aan dat creatief solliciteren helemaal niet bij hen past. Of ze weten niet wat allemaal mogelijk is en wat juist niet. Is creatief solliciteren slechts een kwestie van een filmpje uploaden op Youtube? Of moet je verder gaan en totaal out-of-the-box denken? Tijdens deze online training behandelt Cindy verschillende casestudy's van creatieve sollicitaties, zodat je voor jezelf een beter beeld kunt vormen of creatief solliciteren bij je past en zo ja, welke vorm het beste bij jou aansluit.

Cindy Stechweij

Het webinar wordt gegeven door CIndy Stechweij, eigenaar van Cin in Carrière en tevens blogger, spreker en trainer. Haar missie is om anderen te coachen om carrière te maken vanuit het hart en niet te laten beïnvloeden door externe factoren als geld, macht en status. Zij gelooft dat als je je eigen innerlijke krachten kent en weet wat jou drijft, dan pas kun je echt geluk vinden in je leven, inclusief hierop aansluitend successen en carrière. 

Kosten, datum en locatie

Deelname aan de online training is (uiteraard) gratis. Maar we verwachten wel dat je actief meedoet als je je aanmeldt. 

Datum: dinsdag 12 juli 2016
Tijd: 19.30 uur - 21.00 uur

Locatie:
Online. De link naar de online training ontvang je via mail nadat je je geregistreerd hebt.

Aanmelden webinar

Wil je graag de online training volgen, registreer je dan hieronder. De link naar de training ontvang je direct na je aanmelding in je mail.

06 jul 2016 2674 Community Manager 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0

Reacties (0)


Plaats een reactie