Leer hoe je meer uit je sollicitatie kunt halen (terwijl je volledig jezelf blijft)

Wat zijn nou de essentiële zaken die voor onderscheidende factoren tijdens een sollicitatie kunnen zorgen? Daar gaat Cindy Stechweij bij stil staan in de online training die door Marketing & Communicatie Vacatures aangeboden wordt op 22 februari. In deze online training geeft ze 7 concrete tips die ervoor gaan zorgen dat jij zélf je kansen kunt vergroten op die ene leuke baan! Dat wil jij toch ook, dus meld je hieronder snel aan.

Leer hoe je meer uit je sollicitatie kunt halen - Cindy Stechweij

Leer hoe je meer uit je sollicitatie kunt halen (terwijl je volledig jezelf blijft!)

In deze 'nieuwe' tijden levert solliciteren de nodige discussies op. En terecht, want was het voorheen al moeilijk om jezelf te onderscheiden tussen die 10 andere sollicitanten, nu moet je jezelf profileren tussen minstens 100 andere sollicitanten. Er wordt ontzettend veel over geschreven en dan met name over je CV en je brief. Maar vergeten we hier niet een aantal essentiële zaken die juist voor die onderscheidende factoren kunnen zorgen? En wat zijn nou echt concrete punten waarmee je direct aan de slag kunt én die ervoor zorgen dat jij veel meer uit je sollicitaties kunt halen? Leer in deze online training 7 tips die ervoor gaan zorgen dat jij zélf je kansen kunt vergroten op die ene leuke baan!

Cindy Stechweij

Het webinar wordt gegeven door CIndy Stechweij, eigenaar van Cin in Carrière en tevens blogger, spreker en trainer. Haar missie is om anderen te coachen om carrière te maken vanuit het hart en niet te laten beïnvloeden door externe factoren als geld, macht en status. Zij gelooft dat als je je eigen innerlijke krachten kent en weet wat jou drijft, dan pas kun je echt geluk vinden in je leven, inclusief hierop aansluitend successen en carrière. 

Kosten, datum en locatie

Deelname aan de online training is (uiteraard) gratis. Maar we verwachten wel dat je actief meedoet als je je aanmeldt. 

Datum: maandag 22 februari 2016
Tijd: 19.30 uur - 21.00 uur

Locatie:
Online. De link naar de online training ontvang je via mail nadat je je geregistreerd hebt.

Aanmelden webinar

Wil je graag 22 februari de online training volgen, registreer je dan hieronder. De link naar de training ontvang je direct na je aanmelding in je mail.

15 feb 2016 2018 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+

Reacties (0)


Plaats een reactie