Een overzicht vol vacatures en artikelen! - Nieuwsbrief 13-12-2014

Hierbij weer een nieuwsbrief met veel vacatures en interessante artikelen op de website. Maar eerst een hulpvraag aan jullie. We hebben sinds de livegang van het nieuwe platform veelbelovende ontwikkelingen voor de community gezien.

Overzicht vol vacatures en artikelen! - Nieuwsbrief 13-12-2014

Help het platform laten groeien!

In twee maanden hebben we 191 vacatures op de site gehad, zijn er 119 bedrijfsprofielen aangemaakt, hebben we meer dan 20 bloggers mogen verwelkomen die interessante artikelen hebben gedeeld op de site, zijn er dagelijks zo’n 1.000 bezoekers en zijn al honderden sollicitaties gedaan. Super om te zien! Maar om het nog interessanter te maken voor alle leden, willen we natuurlijk “meer”. Meer bedrijven die meer vacatures plaatsen, meer experts die op het platform als blogger hun ideeën en kennis willen delen, meer dagelijkse bezoekers etc.

En daarvoor kunnen we jullie hulp ook gebruiken! Hoe? Heel simpel: als je ergens een Marketing & Communicatie Vacature tegenkomt, bijvoorbeeld in een andere Linkedin groep, op een site van een bedrijf of een jobboard, attendeer de plaatser of het bedrijf dan vooral ook op ons platform. Want hoe meer bedrijven en recruiters het platform denken, des te meer vacatures er geplaatst gaan worden. Hetzelfde geldt als je een expert in je netwerk kent of op een andere bent tegengekomen waarvan je denkt dat het interessant is als hij/zij als blogger of trainer een bijdrage levert op het platform.

Kortom: zeg het voort, zeg het voort. Bij voorbaat dank daarvoor! 

Vacatures in de spotlight 

Interessante artikelen 

Een greep uit de vacatures  

Vacatures plaatsen? 

Natuurlijk zijn we altijd op zoek naar werkgevers en recruiters die hun vacatures met de community willen delen. Vacatures plaatsen gaat eenvoudig op de website > http://bit.ly/1rox8wx 

Ook bloggen of een workshop geven? 

Wil jij ook op bloggen? Meld je dan hier aan > http://bit.ly/1wnijyx 

 

Hartelijke groet, 

Remco

 

PS wisten jullie al dat we ook een Google+ (http://bit.ly/1tpeKIG ) en Pinterest (http://bit.ly/10bcqce ) profiel hebben?

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+

Reacties (0)


Plaats een reactie