Doe mee aan de horecabeleving-enquête en maak kans op een dinerbon twv €50,-

We zijn natuurlijk vooral bezig met de arbeidsmarkt en de marketing en communicatie branche. Maar we hebben ook een zwak voor leuke startups en een voorliefde voor de horeca. Dus als een nieuwe startup die de horecabeleving van gasten wil verbeteren vraagt of we ze kunnen helpen met het delen van een enquête, dan doen we dat met veel plezier. Zeker als de deelnemers ook nog eens een dinerbon twv €50,- kunnen winnen.

Horecabeleving-enquête

Direct naar de enquête > https://nl.surveymonkey.com/r/Horecabeleving-Amuse

Een app voor een (nog) persoonlijkere horecabeleving

Even een korte introductie van startup (de naam moet nog even 'geheim' blijven) en waarom we ze graag helpen. Heel kort door de bocht gesteld, gaan ze een app ontwikkelen om de beleving van gasten in een horecagelegenheid (nog) beter aan te laten sluiten op de persoonlijke verwachtingen. En als regelmatige horecabezoekers vinden wij dat natuurlijk sowieso een goed idee. Tegelijkertijd biedt de app de horecaondernemers nieuwe mogelijkheden om sneller en beter in te haken op de nieuwe trends en ontwikkelingen en draagt de app bij aan oplossingen voor huidige uitdagingen (denk bijvoorbeeld aan krapte op arbeidsmarkt) in de markt. En voor innovatieve ideeen waardoor bedrijven beter kunnen aansluiten op trends en die problemen op de arbeidsmarkt helpen op te lossen, lopen wij ook altijd warm.

Kortom, het draait bij deze startup allemaal om een betere beleving en meer genieten voor de gasten en meer omzet en resultaat voor de ondernemers. Win-Win dus. Oftewel iets waar we allemaal op zouden kunnen proosten. ;-)

Horecabeleving-enquête

Ze onderzoeken nu hoe gasten de horeca beleven. En het zou tof zijn als je ook een paar minuutjes van je tijd wilt besteden om middels deze enquête jouw input te geven. En dat jouw input belangrijk is, dat hoeven wij je natuurlijk niet uit te leggen. Want meer genieten is meer beter. Ook leuk, bij elke 100 deelnemers verloten ze een dinerbon twv €50,-. En delen wordt erg gewaardeerd natuurlijk.

Meedoen aan de enquête kan via deze link: https://nl.surveymonkey.com/r/Horecabeleving-Amuse.

Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0

Reacties (0)


Plaats een reactie