CCB Inspireert: Van kijken naar zien

Tijd voor weer een avond vol inspiratie! Want op 28 november aanstaande organiseert CommunicatieClub Bourgondië (CCB) weer een CCB Inspireert. En eentje die je als communicatie professional niet wilt missen. Deze avond is namelijk "stratoloog" Pim van den Berg te gast. Pim is een fantastische verhalenverteller, die met zijn collectie zelf geschoten foto’s komt vertellen over de kunst van het zien en het visueel verkopen. Wil je je ogen laten openen door Pim?

CCB Inspireert: Van kijken naar zien - met Pim van den Berg

Observeren van mens, merk en maatschappij

Pim van den Berg heeft een bijzonder oog voor de wereld en een groot talent voor observeren. Hij noemt zichzelf stratoloog en voert zijn publiek mee in een bombardement van beelden die hij begeleidt met boeiende verhalen. Die beelden en verhalen verzamelt hij tijdens zijn ontdekkingsreizen over de hele wereld. Daar observeert hij mensen en hun gedrag, steden, organisaties en merken. Met een scherp oog voor detail en een grenzeloze nieuwsgierigheid. Waarom doen mensen wat ze doen? Inmiddels beschikt hij over meer dan een miljoen zelfgemaakte beelden. Pim is een geboren verhalenverteller en wij weten het zeker… tijdens CCB Inspireert op 28 november weet hij met zijn inzichten je ogen te openen.

Pim opent je ogen

Pim zal vertellen over “de kunst van het zien” en over “visueel verkopen”. Kunnen wij dat in Nederland nog wel? Wat kunnen we leren van mensen die op andere continenten enthousiast promotie maken voor hun waren en diensten? Waarbij authenticiteit, in een wereld vol kunstmatigheid, imitatie en vervreemding, centraal staat. Van communicatie-manager tot copywriter en designer tot beleidsadviseur: dit is zo’n CCB Inspireert die je niet mag missen. Want we kijken wel…, maar zíen we ook?

Robert Essenstam (voorzitter CCB) legt uit waarom je deze avond niet wilt missen.

Pim van den Berg

Pim van den Berg was in een vorig leven sales director bij Nestlé en marketing manager bij De Bijenkorf. Hij adviseerde organisaties als ABN AMRO, ING Real Estate, Bouwfonds, Schiphol, Maxeda, Intres, Sara Lee – Douwe Egberts, Heineken, Amsterdams Historisch Museum, Philips Lighting, AKZO-Nobel, Hema, Albert Heijn. Verder is hij vele jaren jurylid geweest voor de verkiezing Beste Binnenstad en de Beste Winkel. Ook adviseert hij gemeenten en bedrijven met zijn opmerkelijke DNA-verkenningen.

Datum: Woensdag 28 november a.s. 

Programma

19.30 u            Ontvangst met koffie en thee
20.00 u            Start programma
21:30 u            Borrel
22.30 u            Einde / vertrek

Locatie: The Inside, Heusdensebaan 48 te Oisterwijk.

Aanmelden CCB Inspireert

Schrijf je nu in via de CCB-website (inschrijven kan tot dinsdag 30 oktober). Toegang voor leden is gratis, introducés/niet-leden betalen € 35,- (incl. 2 consumpties).

Aanmelden CCB Inspireert - Van kijken naar zien met Pim van den Berg

Voor introducés die zich in september nog aanmelden voor CCB geldt dat zij over de resterende maanden van dit jaar geen contributie hoeven te betalen. Inschrijven kan tot maandag 26 november. Je inschrijving is bindend, afmelden kan tot uiterlijk dinsdag 27 november 12.00 uur en uitsluitend per e-mail naar: info@communicatieclub.nl.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+

Reacties (0)


Plaats een reactie