CCB Inspireert: Jongerenmarketing – What’s in it for me?

Als marketing of communicatie professional moet je zorgen dat je kennis up to date blijft. Er zijn natuurlijk veel mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals via opleidingen, workshops, congressen en veel meer. En bijvoorbeeld via inspiratiesessies van communicatieclubs zoals CommunicatieClub Bourgondië. Bij hun volgende CCB Inspireert bijeenkomst staat het onderwerp jongerenmarketing centraal. Met sprekers van de Efteling en het jongerenmarketingbureau Jong & Je Wil Wat belooft het een inspirerende avond te worden waar je zeker bij wilt zijn als jouw merk ook met jongeren in contact wilt komen.

CCB Inspireert: Jongerenmarketing -  What's in it for me?

CCB Inspireert: Jongerenmarketing - What's in it for me?

Jongeren zijn een interessante doelgroep voor veel bedrijven, maar jongeren bereiken is echt een vak apart. Tijdens deze editie van CCB Inspireert gaan wij aan de hand van de succesvolle praktijkcases van de Efteling en Sense in op deze vorm van marketing. Wat werkt, welke trends zijn er en hoe weet je hen te activeren om met jou samen te werken. Kom naar ons evenement en laat je inspireren.

Bewustwording door activatie: Maak je eigen Efteling avontuur!

Efteling verwondert! Om positie te claimen in de mindset van jongeren streeft de Efteling naar continue aanwezigheid in de leefwereld van en interactie met jongeren. In deze presentatie gaan Nanneke Schilders, senior marketeer en Tim van de Rijdt, art director bij de Efteling, in op de campagne maak je eigen Efteling-avontuur. Met een op de doelgroep (6-12 jarigen) afgestemde online tool konden ze een Efteling commercial maken. De winnende commercials werden uiteraard uitgezonden. Het doel van de Efteling was hierbij in lijn met de vuistregels van Anton Pieck en doorbreekt het leven van alledag.

Campagne Sense door Jong & Je Wil Wat

De wereld voor jongeren een beetje beter maken door communicatie, dat is de droom van Nina. Zij is gespecialiseerd in jongeren in de breedste zin van het woord, ze weet wat wat ze bezighoudt, welke trends er spelen, hoe je hen kan bereiken en hoe je met ze kan samenwerken.

Via Jong & Je Wil Wat houdt Nina zich vooral bezig met strategie, concepten, het organiseren en faciliteren van co-creatie en het bepalen van jongerentrends.

De visie van Jong & Je Wil Wat is: als je jongeren wil bereiken, dan moet je ze begrijpen. Wil je ze echt begrijpen, dan moet je ze betrekken. Zij hebben hiervoor een model gemaakt waar Nina tijdens haar presentatie zeker meer over gaat vertellen. Bekijk alvast de website van Jong & Je Wil Wat voor een voorproefje.

Nina gaat tijdens haar presentatie in op voorbeelden, waaronder een campagne voor Sense. Hiermee licht ze toe hoe het model en de visie in de praktijk is gebracht.

Locatie en aanmelden

Voor dit event hebben wij een locatie gevonden die perfect aansluit op het onderwerp: Dynamo in Eindhoven. Dynamo is een creatief platform voor jong talent. Een jongerencentrum, podium, workshopruimte en school in één. In een dynamische leerwerkomgeving ontwikkelt jong talent zich bij Dynamo in dans, muziek, kunst, cultuur, sport en nieuwe media.

Adres Dynamo
Catharinaplein 21
5611 DE Eindhoven

Aanmeldvoorwaarden CCB Inpsireert

Toegang voor leden van CommunicatieClub Bourgondië is gratis, niet-leden betalen € 35,- voor een avond vol inspiratie en netwerken tijdens de naborrel. Uiteraard zijn drankjes en een hapje daarbij inbegrepen. Voor introducés die zich in 2017 nog aanmelden als CCB-lid, geldt dat dit bedrag in mindering wordt gebracht op het lidmaatschapsgeld van €125,- per jaar (voor 10 bijeenkomsten en 4 magazines per jaar die draaien om kennis en inspiratie!)

Aanmelden kan via de site van CCB. Gewoon even op de button hieronder klikken en je wordt doorgeleid.

CCB Inspireert: Jongerenmarketing - What's in it for me?

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+

Reacties (0)


Plaats een reactie