CCB Inspireert: Het geheim van BrandLoyalty | 01-11-2018

Als marketing of communicatie professional moet je zorgen dat je kennis up to date blijft. Er zijn natuurlijk veel mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals via opleidingen, workshops, congressen en veel meer. En bijvoorbeeld via inspiratiesessies van CommunicatieClub Bourgondië. Op 1 november organiseren zij het volgende event: CCB Inspireert - Het geheim van BrandLoyalty. Deze keer wordt het een inspirerende bijeenkomst over hoe je klanten trouw kunt maken. En jij bent van harte uitgenodigd om daarbij aanwezig te zijn.

CCB Inspireert: het geheim van BrandLoyalty

CCB Inspireert: het geheim van BrandLoyalty

Goede klanten die trouw zijn. Wie wil dat niet? Van over de hele wereld vinden retailers de weg naar Den Bosch. Naar BrandLoyalty, de succesvolle makers van loyalty-programma’s en activatie-concepten. Zij beschikken over een indrukwekkende hoeveelheid kennis op het gebied van marketing, merken, design en cultuur. Op donderdag 1 november opent BrandLoyalty haar deuren exclusief voor de leden en introducés van CCB om hun inzichten over klantentrouw met ons te delen. En daar kun jij bij zijn!

Te gast bij BrandLoyalty

Dit wereldwijd opererende bedrijf ontwikkelt innovatieve, op maat gemaakte loyaliteitsconcepten. Ze snappen de psychologie van de winkelende mens en combineren dat met een feilloos gevoel voor design en styling. Zo ontstaan aantrekkelijke spaarprogramma’s en activaties met precies de juiste incentives.

Twee specialisten van BrandLoyalty delen op 1 november met ons hun visie, werkwijze en cases. Ze zullen het fenomeen loyaliteit vanuit verschillende invalshoeken benaderen.

Datum: Donderdag 1 november a.s. 

Programma

19.30 u            Ontvangst met koffie en thee
20.00 u            Start programma
21:30 u            Borrel
22.30 u            Einde / vertrek

Locatie: BrandLoyalty - Koningsweg 101 - 5211 BH ‘s-Hertogenbosch

Aanmelden CCB Inspireert

Schrijf je nu in via de CCB-website (inschrijven kan tot dinsdag 30 oktober). Toegang voor leden is gratis, introducés/niet-leden betalen € 35,- (incl. 2 consumpties). 

Voor introducés die zich in september nog aanmelden voor CCB geldt dat zij over de resterende maanden van dit jaar geen contributie hoeven te betalen. Inschrijven kan tot dinsdag 30 oktober. Je inschrijving is bindend, afmelden kan tot uiterlijk woensdag 31 oktober 12.00 uur en uitsluitend per e-mail naar: info@communicatieclub.nl.

Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 1

Reacties (0)


Plaats een reactie