CCB College: Emotive Branding - Nu met 10% korting!

Wil jij weten hoe je emotioneel aantrekkelijke merken en organisaties kunt ontwikkelen? Dan wil en mag je het College over Emotive Branding dat Communicatieclub Bourgondië op 6 februari organiseert niet missen. Het gastcollege wordt gegeven door Dr. Kim Cramer en Alexander Koene waarbij ze niet alleen een wetenschappelijk fundament geven hoe je emotioneel aantrekkelijke merken ontwikkelt, het zal je óók inspireren en richting geven. En speciaal voor leden van Marketing & Communicatie Vacatures geldt een korting van 10% voor deze avond vol inspiratie in een bourgondische sfeer. Snel aanmelden dus!

CCB Inspireert: Jongerenmarketing -  What's in it for me?

Zo bouw je emotioneel aantrekkelijke merken en organisaties

Hoewel we denken dat de keuze die we maken sterk afhankelijk is van eigenschappen en voordelen, komt het allemaal op één ding neer: hoe voel ik me hierbij? Of je nu werkt aan de marketing en communicatie rond producten, diensten of organisaties: het is de kunst om mensen aan te spreken op hun positieve drijfveren. ‘Emotive branding’, of in goed Nederlands: hoe bouw je emotioneel aantrekkelijke merken en organisaties? Het antwoord van Dr. Kim Cramer en Alexander Koene heeft niet alleen een wetenschappelijk fundament, het zal je óók inspireren en richting geven.

Over Dr. Kim Cramer

Dr. Kim Cramer was na haar afstuderen als onderzoeker en docent verbonden aan Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Commerciële Communicatie (SWOCC) van de Universiteit van Amsterdam. In 2005 promoveerde ze daar op het onderwerp merkportfolio-management. Daarna werd Kim partner bij Positioneringsgroep. In 2011 richtte ze met Alexander Koene het bureau BR-ND op. Naast het ondernemerschap is Kim gastdocent aan diverse Universiteiten en Hogescholen.

Over Alexander Koene

Na zijn opleiding aan de Hogeschool van Amsterdam werkte Alexander Koene in diverse internationale marketingfuncties bij Mars, BAT en Procter & Gamble. In 2001 trad hij toe tot Positioneringsgroep waar hij werkte als managing partner tot hij in 2011 met Kim Cramer BR-ND oprichtte.

Programma CCB College

19:00 u Ontvangst 
19:30 u Aanvang college
21:00 u Napraten onder het genot van een hapje en drankje
22:00 u Einde/vertrek

Locatie: Auditorium58

CCB College Emotive Branding - Auditorium58

Het CCB College wordt dit jaar op een bijzondere locatie gegeven: Auditorium58 in Gilze. Het is een originele locatie voor een onvergetelijk zakelijk evenement! Auditorium58 zorgt voor een unieke touch. Modern en van alle mogelijkheden voorzien om uw zakelijke evenement tot een succes te maken. Zij bieden meerdere ruimtes aan, allen voorzien van de nieuwste multimedia technieken. Er zijn meerdere spreek- en workshopruimtes, een gezellige bar/foyer met aansluitend een ruim balkon en het auditorium met een capaciteit van 200 personen.

En zoals je bij een evenement van CommunicatieClub Bourgondië mag verwachten wordt ook de inwendige mens verwend. De Commanderie Event Catering zal zorgen voor een aantal lekkere hapjes gedurende de gehele avond. Deze gedreven cateraar uit Tilburg verzorgt al vele jaren catering in Brabant en daarbuiten en willen altijd de verwachtingen overtreffen. Dus niet alleen een avond vol inspiratie, maar ook vol bourgonische sferen.

Adres

Auditorium58
Hercules 22
5126 RK Gilze

Aanmelden nu met 10% korting 

Deelname voor leden van CommunicatieClub Bourgondië kost € 35,-, inclusief een 23plusone-kaartset (t.w.v. € 23,10), koffie, thee, wijn/bier/fris en hapjes. Introducés betalen € 75,-, maar speciaal voor de leden van Marketing & Communicatie Vacatures geldt een korting van 10%. Je betaalt dan dus geen €75,- maar €67,50 om deze avond vol inspiratie en bourgondisch genieten bij te wonen. (En voor introducés die in 2018 nog lid worden van CCB, geldt dat € 40,- in mindering wordt gebracht op het lidmaatschapsgeld). Inschrijven kan tot en met vrijdag 2 februari. Je inschrijving is bindend, afmelden kan tot uiterlijk 5 februari 12.00 uur en uitsluitend per e-mail naar: info@communicatieclub.nl.

CCB Inspireert: Jongerenmarketing - What's in it for me?

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+

Reacties (0)


Plaats een reactie