Bloggers gezocht!

We zijn inmiddels zo'n drie weken live met het nieuwe platform voor de Marketing & Communicatie Vacatures community. Met het platform willen we nog meer de nadruk leggen op “verbinden” en nog meer relevantie voor de leden bieden. Natuurlijk zijn vacatures nog steeds erg belangrijk, maar ook inspirerende, leuke, opvallende, informerende content. Daarvoor zijn we op zoek naar bloggers!

Bloggers voor Marketing & Communicatie Vacatures gezocht

 

Kennis delen over de arbeidsmarkt en solliciteren

Het lijkt ons mooi om marcom professionals die op zoek zijn naar een nieuwe baan ook te helpen succesvoller te solliciteren door hen te verbinden aan experts die daarbij kunnen helpen. Daarom heeft het platform volop ruimte voor blogs en artikelen van de experts. Een soort van inspiratiebibliotheek vol inspirerende artikelen te plaatsen over de abeidsmarkt, tips & tricks om succesvoller te solliciteren, over hoe je social media kunt gebruiken voor personal branding etcetera. Uiteraard met de mogelijkheid om bij het artikel te reageren en zo direct contact te leggen met de expert en met hem/haar van gedachten te wisselen. In het verlengde daarvan organiseren wein samenwerking met deze experts evenementen zoals workshops en trainingen. 

En kennis delen over het marcom vakgebied

We willen ook via het platform de mogelijkheid bieden om de marketing & communicatie professionals die lid zijn van deze groep ook met elkaar te verbinden. En wel op basis van een andere gezamenlijke interesse: marketing & communicatie. Daarom is er ook volop de mogelijkheid voor marketing & communicatie experts om blogartikelen over het vakgebied te publiceren. Zo kunnen we elkaar op de hoogte houden van nieuwe en interessante ontwikkelingen in het vakgebied, inspireren met opvallende cases, elkaar helpen met insights en meer. En wat ook leuk is, als bloggende marcom professional deel je niet alleen je kennis en ervaringen aan mede marcommers, maar tegelijkertijd is het een prima manier om jezelf te presenteren bij potentieële werkgevers. 

Bloggers gezocht dus...

Voor deze artikelen zijn we dus op zoek naar professionals die hun kennis en ervaringen graag willen delen met de andere leden van deze groep. Gewoon omdat het kan, omdat dat erg gewaardeerd wordt en omdat je daarmee mensen verder kunt helpen. En natuurlijk werk je daardoor ook aan je eigen personal branding.

Wil jij bloggen? Meld je dan nu aan!

Wil jij ook bloggen op dit platform als expert op de arbeidsmarkt of marketing & communicatie branche en zo de leden van deze community verder helpen met inspirerende content? Schrijf je dan snel in!

01 nov 2014 3257 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+

Reacties (0)


Plaats een reactie