De community is continu in beweging en wij proberen op al die ontwikkelingen zo goed mogelijk aan te haken. Hier vind je belangrijke nieuwsberichten over en voor de community, aankondigingen van interessante nieuwe features op dit platform, uitnodigingen voor workshops en trainingen en meer.

Wil je trouwens ook eens als trainer een sessie organiseren om een aantal leden van de community te inspireren en te helpen met jouw kennis en ervaringen, meld je dan hier aan .

CCB Prikkelt: Merk tussen twee vuren

Als marketing of communicatie professional moet je zorgen dat je kennis up to date blijft. Er zijn natuurlijk veel mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals via opleidingen, workshops, congressen en veel meer. En bijvoorbeeld via inspiratiesessies van communicatieclubs zoals CommunicatieClub Bourgondië. Bij hun volgende event wordt het een prikkelende avond over de dilemma's waar je als merk mee te maken krijgt door het groeiend populisme en polarisatie in de maatschappij. Je bent van harte uitgenodigd om daarbij aanwezig te zijn en deel uit te maken van deze avond die ongetwijfeld tot prikkelende discussies zal leiden.

04 sep 2018 133 Redactie 0

Online training: Succesvol solliciteren in de zomer

Op donderdag 12 juli aanstaande geeft Cindy Stechweij de gratis online training 'Succesvol solliciteren in de zomer'. Doe jij ook mee?

02 jul 2018 753 Redactie 0

Op zoek naar een baan? Dan is Tessa voor haar afstudeeronderzoek op zoek naar jou.

Je herkent het vast en zeker; bedrijven presenteren zichzelf in vacatureteksten vaak met een korte organisatiebeschrijving. Voor haar afstudeeronderzoek aan de Erasmus Universiteit Rotterdam onderzoekt Tessa Boon hoe bedrijven zich precies presenteren in vacatureteksten en wat aantrekkelijk wordt ervaren door werkzoekenden. Voor dit onderzoek is ze op zoek naar werkzoekenden om deel te nemen aan een korte enquête. Kleine moeite natuurlijk en dan maak je ook nog eens kans op een van de twee Bol.com cadeaubonnen t.w.v. €20,-.

09 apr 2018 746 Community Manager 0

CCB College: Emotive Branding - Nu met 10% korting!

Wil jij weten hoe je emotioneel aantrekkelijke merken en organisaties kunt ontwikkelen? Dan wil en mag je het College over Emotive Branding dat Communicatieclub Bourgondië op 6 februari organiseert niet missen. Het gastcollege wordt gegeven door Dr. Kim Cramer en Alexander Koene waarbij ze niet alleen een wetenschappelijk fundament geven hoe je emotioneel aantrekkelijke merken ontwikkelt, het zal je óók inspireren en richting geven. En speciaal voor leden van Marketing & Communicatie Vacatures geldt een korting van 10% voor deze avond vol inspiratie in een bourgondische sfeer. Snel aanmelden dus!

31 jan 2018 690 Redactie 0

CCB Inspireert: Jongerenmarketing – What’s in it for me?

Als marketing of communicatie professional moet je zorgen dat je kennis up to date blijft. Er zijn natuurlijk veel mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals via opleidingen, workshops, congressen en veel meer. En bijvoorbeeld via inspiratiesessies van communicatieclubs zoals CommunicatieClub Bourgondië. Bij hun volgende CCB Inspireert bijeenkomst staat het onderwerp jongerenmarketing centraal. Met sprekers van de Efteling en het jongerenmarketingbureau Jong & Je Wil Wat belooft het een inspirerende avond te worden waar je zeker bij wilt zijn als jouw merk ook met jongeren in contact wilt komen.

22 nov 2017 1012 Redactie 0

Online training: Wat meer creativiteit in je sollicitaties jou kan opleveren

Er wordt volop gesproken over creatief solliciteren. Maar welke mogelijkheden zijn er eigenlijk allemaal? En belangrijker, welke passen bij jou? Op donderdag 22 december aanstaande organiseert Marketing & Communicatie Vacatures in samenwerking met Cindy Stechweij een online training waarbij ze verschillende casestudy's van creatieve sollicitaties behandelt. Daarmee kun jij straks je creativiteit gebruiken binnen je eigen grenzen en zo op een andere manier laten zien waarom jij die baan moet krijgen! Dat wil je niet missen natuurlijk, dus schrijf je snel in!

15 dec 2016 2657 Redactie 0

Online Training: Hoe schrijf je nou een leuke, goede én overtuigende motivatie? - 6 dec 2016

Het schrijven van een goede motivatiebrief is voor veel personen een lastige opgave. Op dinsdag 6 december aanstaande organiseert Marketing & Communicatie Vacatures in samenwerking met Cindy Stechweij een online training over het schrijven van betere motivatiebrieven. En met die uitleg kun je direct aan de slag. Handig natuurlijk, dus schrijf je snel in!

28 nov 2016 2963 Redactie 0

Online training: Haal meer uit je sollicitatie! 7 tips die je direct kunt toepassen

Wat zijn nou de essentiële zaken waarmee je je tijdens een sollicitatie kunt onderscheiden? Daar gaat Cindy Stechweij bij stil staan in de online training die door Marketing & Communicatie Vacatures aangeboden wordt op 21 november In deze online training geeft Cindy 7 concrete tips die je direct kunt toepassen en die gaan zorgen dat jij zélf je kansen kunt vergroten op die ene leuke baan! Dat wil jij toch ook, dus meld je hieronder snel aan.

19 nov 2016 2486 Redactie 0

Online Training: Jezelf onderscheiden met alleen je CV? Het kan! - 28 juli 2016

Het vinden van een nieuwe baan begint met een CV waarmee je jezelf kunt onderscheiden. Hoe? Daar gaat Cindy Stechweij je tips & tricks over geven tijdens de online training van donderdag 28 juli aanstaande. En dan niet hoe je een creatief CV opmaakt, maar echt onderscheiden op basis van de inhoud. Interessant toch! Meld je daarom snel hieronder aan.

15 jul 2016 1673 Community Manager 0

Online training: Creatief solliciteren! Leer welke manieren bij jou passen -12 juli 2016

Creatief solliciteren dus. Maar welke mogelijkheden zijn er eigenlijk allemaal? En belangrijker, welke passen bij jou? Op dinsdag 12 juli aanstaande verzorgt Cindy Stechweij een online training waarbij ze verschillende casestudy's van creatieve sollicitaties behandelt. Daarmee krijg je inzicht in welke vormen bij jou persoonlijk passen en daarmee kun je direct aan de slag kunt. Handig natuurlijk, dus schrijf je snel in!

06 jul 2016 2198 Community Manager 0