Workshop 'Hoe schrijf je nou een leuke, goede en overtuigende motivatie?' Nu van €55,- voor €15,-

Het schrijven van een goede motivatiebrief is vaak een lastige opgave. Om je hierbij te helpen geeft Cindey Stechweij in het begin van het nieuwe jaar twee workshops over het schrijven van betere motivatiebrieven. En natuurlijk ga je tijdens de workshops direct aan de slag daarmee. Voor de leden van Marketing & Communicatie Vacatures geldt een wel heel mooie korting op deze workshop. Weer een interessante MCV Deal dus die je niet mag missen!

Workshop 'Hoe schrijf je nou een leuke, goede en overtuigende motivatie?' Nu van €55,- voor €15,-

Algemene informatie workshop

Het schrijven van een goede motivatiebrief is voor velen lastig. Er zijn twee cruciale punten waar je op moet letten: dat je eigen energie hoog blijft tijdens het schrijven en dat de lezer hier goede energie van krijgt. Tijdens deze training gaan we samen op beide aspecten in en maken we een begin met het schrijven van een motivatie die volledig aansluit bij wie jij bent én waardoor die uitnodiging voor dat eerste gesprek sneller zal komen! Schrijf je mee?

Kosten, datum en locatie

Er staan twee data gepland voor deze workshop waarop je kunt inschrijven. 

Datum:

  1. Donderdag 12 januari 2017, 19:30 - 21.30 uur
  2. Zaterdag 28 januari 2017, 14:00 - 16.00 uur

Locatie: Laan van Kronenburg 14, Amstelveen 

Aanbieding: van €55,- voor €15,- (73% korting!)

Normaal kost deelname aan deze workshop gegeven door Cindy Stechweij €55,-. Maar nu voor de leden van Marketing & Communicatie Vacatures €15.-*. Gebruik daarvoor bij het inschrijven voor deze workshop de kortingscode MCV2017.


 

* aan deze MCV deal kunnen geen rechten worden ontleend. De aanbieding geldt conform de aanbieding op de website van Cin in Carriere en kan dus aan veranderingen onderhevig zijn. Indien je van mening bent dat deze MCV deal sterk afwijkt van de aanbieding op de website van de aanbieder, laat dit dan weten zodat we dit kunnen aanpassen of de MCV deal kunnen verwijderen.
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+

Reacties (0)


Plaats een reactie