Uitnodiging infoavond: 'UWV Scholingsvoucher voor een gratis opleiding t.w.v. €2.500,-'

De overheid stimuleert kansrijke beroepen met scholingsvouchers van €2.500,- die via het UWV verstrekt worden. En daar kun jij zeer waarschijnlijk ook gebruik van maken! Tijdens deze gratis informatiebijeenkomst die verzorgt wordt door Competence Factory krijg je alle informatie over de scholingsvoucher, de trainingen én het juiste opleidingsadvies voor online marketeers en creative professionals!

Uitnodiging infoavond UWV Scholingsvoucher voor een gratis opleiding t.w.v. €2.500,-

Informatieavond UWV Scholingsvoucher di. 17-01-2017

Denk je dat jij in aanmerking komt voor een UWV scholingsvoucher ter waarde van €2500,- maar weet je nog niet goed hoe je deze moet besteden? Of heb je hulp nodig bij het invullen van de formulieren? Kom dan naar de gratis UWV Informatieavond op dinsdag 17 januari 2017 van Competence Factory / Online Marketing Business School.

Op deze informatieavond vertellen we je alle ins en outs over zowel de regeling als de opleidingen die je hiermee kan volgen. Ook zal er een woordvoerder van het UWV aanwezig zijn om de regeling toe te lichten en je vragen te beantwoorden. Wij helpen je ter plekke met je subsidieaanvraag!

Programma 17 januari 2017

18:30 Ontvangst
19:00 Presentatie René Steuer, Competence Factory
19:15 Presentatie UWV, Werkcoach
19:30 Presentaties docenten van opleidingen*
19:55 Vragen vanuit publiek aan UWV & Competence Factory
20:15 Voucher invullen en aanvragen
21:00 Netwerk borrel

* presentatie over opleidingen die aansluiten bij en goedgekeurd zijn voor subsidieregeling. Let op, dit is slechts een selectie:

  • Online marketing
  • Social media
  • Socialmedia recruiter
  • Adwords
  • Webdesign
  • Webdevelopment
  • Wordpress

Locatie: Prinsengracht 583 - Amsterdam
Tijdstip: 19.00 - 21.00 uur

Let op: aanmelden is verplicht, er zijn slechts 100 plaatsen beschikbaar voor deze informatieavond.

Inschrijven infoavond UWV Scholingsvoucher

Meer informatie over UWV Scholingsvoucher en opleidingen?

Wil je eerst meer weten over het UWV Scholingsvoucher, welke opleidingen onder andere in aanmerking komen, een stappenplan dat je moet volgen om het voucher aan te vragen of meer informatie over Competence Factory of Online Marketing Business School, klik dan op onderstaande button.

Meer informatie UWV Scholingsvoucher

 

* aan deze MCV deal kunnen geen rechten worden ontleend. De aanbieding geldt conform de aanbieding op de website van de Competence Factory en kan dus aan veranderingen onderhevig zijn. Indien je van mening bent dat deze MCV deal sterk afwijkt van de aanbieding op de website van de aanbieder, laat dit dan weten zodat we dit kunnen aanpassen of de MCV deal kunnen verwijderen.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+

Reacties (0)


Plaats een reactie