Stap over naar knab en ontvang €50,- cadeau!

Wil jij €50,- cadeau krijgen? Knab, de jonge online bank die het graag net even anders doet, heeft tot 1 juni de overstapactie. Stap jij voor die tijd met je bankzaken over naar knab, dan ontvang je €50,- cadeau. Dat is een interessante deal, niet?

Stap over naar knab en ontvang €50,- cadeau!

Over knab

Knab de jonge online bank die het graag net even anders doet. Na ruim 4 jaar beginnen ze de startupfase te ontgroeien, maar klantvriendelijkheid en innovatie blijven de belangrijkste speerpunten voor deze bank. Op basis van slimme technologieën helpt Knab om jou meer grip te geven op je financiën en het maximale uit je geld te halen.

knab plus, een compleet pakket met betalen & sparen

Regel ál je bankzaken online. Met prima rente op je spaar- én betaalrekening. Zoveel rekeningen op jouw naam als je nodig hebt. Een Knab Visa Card. En helder overzicht over al je geldzaken, ook bij andere banken. Dat, en nog veel meer. Voor een vast maandbedrag.

Geen onverwachte kosten

Voor één vast, laag maandbedrag krijg je alles wat je nodig hebt om je dagelijkse bankzaken goed te regelen. Open zoveel rekeningen op jouw naam als je nodig hebt. Sparen? Betalen? Een Visa Card? Het zit allemaal in je pakket.

Je weet precies wat er binnenkomt. En wat je uitgeeft

Al je geldzaken bij elkaar, óók van je andere banken met het Digitaal Kasboek. Een helder, actueel overzicht van al je inkomsten en uitgaven. Automatisch gegroepeerd in heldere categorieën. Prettig, zo weet je precies wat je besteedt en waar je kunt besparen.

Gratis en/of rekening als je beiden klant bent

Sympathiek: openen jij en je partner elk een Knab Plus pakket? Dan trakteren wij op een mooie en/of rekening! Gratis dus. Inclusief bankpas en creditcard.

Tijdelijk: € 50 cadeau via de Overstapservice

Je profiteert optimaal van de voordelen van Knab als je al je bankzaken overhevelt naar Knab. Je betaalt dan immers geen dubbele bankkosten. Omdat het in jouw voordeel is, stimuleren we overstappen graag. Daarom krijg je € 50 cadeau als je vóór 1 juni de Overstapservice gebruikt

Wisselen van bank, daar zien veel mensen tegen op. Met onze Overstapservice is dat niet nodig. Je hoeft namelijk bijna niets zelf te doen. Want wij regelen het voor je. En we zorgen dat het goed gebeurt.

Stap nu over en ontvang €50,-

Als je voor 1 juni de Overstapservice gebruikt, krijg je € 50 cadeau!

 

* aan deze MCV deal kunnen geen rechten worden ontleend. De aanbieding geldt conform de aanbieding op de website van knab en kan dus aan veranderingen onderhevig zijn. Marketing & Communicatie Vacatures treedt enkel op als publisher van deze aanbieding en is op geen enkele wijze een officiële vertegenwoordiger van knab. Voor vragen, opmerkingen en meer over deze actie moet contact opgenomen worden met de aanbieder van deze actie. Indien je van mening bent dat deze MCV deal sterk afwijkt van de aanbieding op de website van de aanbieder, laat dit dan weten zodat we dit kunnen aanpassen of verwijderen.

 

15 mei 2017 2733 Community Manager 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+

Reacties (0)


Plaats een reactie