Maak nu online je eigen unieke en professionele cv. Nu met 25% korting! (Of kies een van de honderd gratis sjablonen)

Een werkgever kijkt gemiddeld zo’n 5 seconden naar je CV. Waarom? Voor degene die jou moet aannemen is de sollicitatieprocedure vaak een hoop werk. Een bult papieren, geen overzicht, lange verhalen. Veel van hetzelfde. Probeer daar maar eens een keus uit te maken.

Maak nu online je eigen unieke en professionele cv. Nu met 25% korting! (Of kies een van de honderden gratis sjablonen)

Eenvoudig in 3 stappen een online CV maken

Nu met 25% korting voor maar €2,21 een professioneel en uniek CV!

Een origineel en helder CV springt er direct uit. Het zegt ook iets over jezelf. Je hebt ‘kleur’. En je hebt er moeite voor gedaan. Daarbij is een mens nou eenmaal geen machine. Voor een werkgever is een mooi en overzichtelijk CV makkelijker te lezen (en te onthouden) dan een droge lap tekst.

CV5 is een online app waarmee je eenvoudig een origineel CV maakt. De app biedt vele unieke designs en kleuren waar je uit kunt kiezen. Via invulschermen zorgt CV5 stap voor stap dat je alles hebt beschreven. De indeling van de pagina is te wijzigen door onderdelen te verslepen. Eenmaal klaar kan het CV als PDF worden gedownload. Word, Office of andere programma’s zijn niet nodig; het werkt volledig in je browser en het bespaart je heel veel tijd. CV5 werkt optimaal op een laptop/pc, in de toekomst volgt ook een mobiele versie.

Met CV5 heeft iedereen de mogelijkheid om met een uniek en professioneel CV voor de dag te komen!

Tientallen gratis Word-sjablonen

Daarnaast vind je op CV5 bijna honderd gratis Word-sjablonen voor het opmaken van je cv. Vereiste is natuurlijk wel dat je handig bent met office, want je moet in een in Word opgemaakt sjabloon alle content aanpassen en we weten allemaal wat het dan voor geneuzel en gepuzzel wordt met layouts en dergelijke.

25% korting voor leden van Marketing & Communicatie Vacatures

CV5 geeft de leden van Marketing & Communicatie Vacatures een korting van 25%. Een uniek en eigentijds CV maken via de CV-maker kost daarom geen €2,95 maar slechts €2,21. Daar kun je zelf toch niet voor in Word gaan lopen klooien? 

Ga naar online CV-maker de site van CV5 en gebruik de kortinscode 'mcv2017'.

25% korting op CV

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+

Reacties (0)


Plaats een reactie