Heb jij ook recht op belastingverlaging omdat je WOZ-waarde te hoog is? Laat het nu GRATIS controleren en aanpassen.

Vraagje... wist je dat 80% van de huizen in Nederland te hoge WOZ waardes hebben? En dus ook 80% van de Nederlanders teveel belasting daarvoor betaalt? Jij dus waarschijnlijk ook! Je kunt natuurlijk wel een bezwaar indienen om de WOZ waarde te verminderen. En weet je wat nu zo leuk is? Vastelastenbond controleert jouw WOZ-waarde en dient het bezwaarschrift voor je in. Helemaal gratis. Scheelt je een hoop uitzoek- en papierwerk en een grote kans dat je dus minder hoeft te betalen.

Gratis controleren en aanpassen van de WOZ-waarde van je huis

Hogere belasting door verkeerde WOZ-waarde

Wist je dat 80% van de huizen in Nederland te hoge WOZ waardes hebben? En dus ook 80% van de Nederlanders daardoor teveel belasting betaalt? Jij dus waarschijnlijk ook! Nu kun je dit natuurlijk uit gaan zoeken en een bezwaar indienen, maar het uitzoek- en papierwerk is voor veel mensen toch een iets te hoge drempel. En dat is jammer, want in de meeste gevallen levert dit gewoon een besparing van €50,- tot €250,- op!

Laat de Vastenlastenbond je gratis helpen!

Het is natuurlijk jammer om die besparing te laten liggen ondanks het uitzoek- en papierwerk. Maar daar hebben we nu een oplossing voor, want de Vastenlastenbond wil dit wel voor je doen. Vereniging de Vastelastenbond is de eerste consumentenvereniging op het gebied van vaste lasten. Ze geven advies met verstand van zaken voor hun leden, gaan op zoek naar nieuwe manieren voor hun leden om op hun vaste lasten  te besparen en regelen daar waar nodig de zaken die daarvoor nodig zijn. En dat doen ze altijd gratis voor de leden. En dat lidmaatschap is trouwens ook gratis.

Nu kun je de Vastelastenbond dus ook laten controleren of jouw WOZ-waarde niet te hoog is zoals bij 80% van de huizen en je dus te veel belasting betaalt. En als dat zo is, dan regelen zij ook kosteloos dat er een bezwaar wordt ingediend. Dus vraag meteen de WOZ-check aan en grote kans dat je voortaan ook minder hoeft te betalen.

Waarom de WOZ-check aanvragen?

  • 89% slagingskans
    De waardebepaling door uw gemeente gebeurt niet handmatig, maar met een computer. Doordat deze databases vaak niet up-to-date wordt gehouden, is de WOZ-waarde vaak foutief vastgesteld en niet correct.
  • €50,- tot €250,- belastigverlaging
    In het slechtste geval blijft uw situatie gelijk. Maar in het overgrote deel van de gevallen is het resultaat minder belastingen betalen. Dat kan een besparing tussen de € 50,- tot € 250,- euro zijn!
  • Volledig kosteloos
    We werken op basis van no-cure-no-pay. En wanneer het bezwaar gegrond wordt verklaard betaalt de gemeente deze kosten. Is dit niet het geval, dan is dit het risico voor ons. Het kost u in beide gevallen niets.

Klik op onderstaande banner en laat de Vastenlastenbond uitzoeken of je ook recht hebt op een verlaging van je belastingen.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+

Reacties (0)


Plaats een reactie