Cursus zoekmachine marketing (SEO/SEA) van nha: van €658,- nu voor €329,-

We weten het natuurlijk allemaal, het succes van bedrijven wordt in grote mate (mede) bepaald door de online vindbaarheid. De vraag naar (online) marketeers met kennis van zoekmachine marketing blijft daarom alsmaar groeien. Zit je een beetje 'vast' in je carrière of zoektocht naar een nieuwe baan? En zit jij erover te denken om stappen te zetten richting zoekmachine marketing, maar mis je de basiskennis, dan is dit wel een heel interessante deal.

Cursus Zoekmachine marketing

Algemene informatie cursus zoekmachine marketing

Het succes van bedrijven wordt mede bepaald door de online vindbaarheid. Die vindbaarheid kan verbeterd worden via organische zoekresultaten ('Search Engine Optimization' of kortweg SEO) en de mogelijkheden om te adverteren binnen zoekmachines met bijvoorbeeld Google Adwords ('Search Engine Advertising' of kortweg SEA). SEO en SEA vormen samen Zoekmachine Marketing. Kennis over Zoekmachine Marketing is een must voor iedere (online) marketeer. 

In de cursus Zoekmachine Marketing leer je alles over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van SEO en SEA. Daarnaast leer je in deze cursus Google Analytics te gebruiken voor het analyseren van websitestatistieken.

  • Studieduur: 9 maanden bij een gemiddeld tempo van 3 lessen per maand. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de cursusduur.
  • Studietijd: Per week moet je rekenen op 3 tot 4 uur studietijd.
  • Vooropleiding: Voor de cursus Online Marketing heb je geen specifieke vooropleiding nodig.
  • Leerboeken: In deze cursus wordt gebruikt gemaakt van door NHA ontwikkeld lesmateriaal. Daarnaast ontvang je Handboek Zoekmachinemarketing van Keesjan Deelstra met daarbij een studiewijzer. In de studiewijzer staat beschreven welke pagina's je uit dit boek moet bestuderen en welke opdrachten je moet maken. Daarnaast vind je in de studiewijzer aanvullende informatie die u helpt bij het bestuderen van het boek.
  • Ringband: Bij de lessen ontvang je GRATIS een fraaie ringband om uw lessen te bewaren.

Aanbieding cursus zoekmachine marketing

  • 50% korting! Normaal kost deze cursus €658,-. Nu €329.-* (inclusief de hulp van een vriendelijke en vakkundige leraar!). 
  • Bol.com cadeaukaart twv €35,-! Wanneer je je inschrijft voor deze cursus ontvang je ook nog een cadeaukaart van Bol.com.
  • 15 dagen gratis op proef!
  • Niet geslaagd - geld terug.

Informatie cursus zoekmachine marketing

 
* aan deze MCV deal kunnen geen rechten worden ontleend. De aanbieding geldt conform de aanbieding op de website van de nha en kan dus aan veranderingen onderhevig zijn. Indien je van mening bent dat deze MCV deal sterk afwijkt van de aanbieding op de website van de aanbieder, laat dit dan weten zodat we dit kunnen aanpassen of de MCV deal kunnen verwijderen.
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+

Reacties (0)


Plaats een reactie