Cursus Social Media van nha: van €658,- nu voor €329,-

Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar marketeers en communicatie professionals die alles weten van social media. En het aantal vacatures voor social media medewerkers zal de komende jaren sterk blijven toenemen. Dus wil jij (nog) meer kans maken op een nieuwe, toffe baan, dan is investeren in je social media kennis zeker aan te raden. En met deze deal is die investering helemaal een 'no brainer'. En niet alleen krijg je 50% korting op de cursus, je ontvangt ook nog eens een cadeaukaart van bol.com.

Cursus Social Media

Algemene informatie cursus social media

Sociale media blijven zich in een razendsnel tempo ontwikkelen. En het is natuurlijk vanzelfsprekend dat bedrijven steeds meer aandacht voor social media hebben. Soms nog beperkt tot het bedenken van een strategie of slechts het sporadisch plaatsen van enkele berichten op Twitter of Facebook. Maar zoals je zelf al weet, je kunt pas succes hebben als de strategie consequent doorgevoerd wordt. Sociale media zijn uitstekend te gebruiken voor webcare, klantenbinding, productontwikkeling, werving van personeel enzovoort. Bedrijven kunnen niet anders dan het in steeds meer disciplines te integreren.

Deze cursus behandelt de nieuwste marktontwikkelingen en is een onmisbaar instrument voor iedereen die efficiënt gebruik wil maken van social media en de mogelijkheden op het vlak van marketing. 

Voor wie is deze cursus bestemd?
De cursus Social Media is geschikt voor communicatiemedewerkers, marketingdeskundigen, pr-adviseurs of zelfstandige ondernemers die sociale media willen toepassen. Voorkennis inzake sociale media is niet vereist. Ook voor marketeers die hun kennis van sociale media willen verdiepen is deze cursus een belangrijke kennisbron.

 • Studieduur: 3 maanden bij een gemiddeld tempo van 2 lessen per maand. 
 • Studietijd: Per les moet je rekenen op 5 à 6 uur studietijd.
 • Vooropleiding: Voor de cursus Online Marketing heb je geen specifieke vooropleiding nodig.
 • Leerboeken: Voor deze cursus heb je geen extra leerboeken nodig. De NHA heeft alle stof in de lessen opgenomen. Zo houd je overzicht en bespaar je geld.
 • Ringband: Bij de lessen ontvang je GRATIS een fraaie ringband om uw lessen te bewaren.

Aanbieding cursus zoekmachine marketing

 • 50% korting! Normaal kost deze cursus €658,-. Nu €329.-* (inclusief de hulp van een vriendelijke en vakkundige leraar!). Zonder hulp kost deze cursus €274,- in plaats van €548,-.
 • Bol.com cadeaukaart twv €35,-! Wanneer je je inschrijft voor deze cursus ontvang je ook nog een cadeaukaart van Bol.com.
 • 15 dagen gratis op proef!
 • Niet geslaagd - geld terug.

Informatie cursus zoekmachine marketing

 
* aan deze MCV deal kunnen geen rechten worden ontleend. De aanbieding geldt conform de aanbieding op de website van de nha en kan dus aan veranderingen onderhevig zijn. Indien je van mening bent dat deze MCV deal sterk afwijkt van de aanbieding op de website van de aanbieder, laat dit dan weten zodat we dit kunnen aanpassen of de MCV deal kunnen verwijderen.
Deel dit artikel via:
 • 0
 • Share on Google+
 • 0

Reacties (0)


Plaats een reactie