Cursus online marketing van nha: van €799,- nu voor €279,-

Het zal je niet ontgaan zijn als je op zoek bent naar een nieuwe marketing of communicatie baan, het aantal online marketing vacatures blijft maar stijgen. Zit jij erover te denken om in jouw carrière stappen te zetten richting online marketing, maar mis je eigenlijk voldoende basiskennis, dan is dit wel een heel interessante deal. En weet je dat je van het UWV de gehele opleiding vergoed kunt krijgen? Dan is het dus gratis!

Cursus online marketing

Algemene informatie cursus online marketing

Tijdens de cursus Online Marketing leert je alles over de nieuwste trends en technieken in de online marketing. Alle benodigde kennis en vaardigheden om succesvol aan de slag te gaan als online marketeer leer je met deze cursus. Een must voor iedereen die efficiënt zijn marketingactiviteiten via internet wil uitbreiden. Zowel kleine bedrijven als grote multinationals halen uit online marketing hun voordeel. Op een gestructureerde manier komen de verschillende onderdelen van online marketing aan bod. De cursus online marketing is de perfecte voorbereiding voor iedereen die zich wil specialiseren in dit sterk groeiend vakgebied.

  • Studieduur: 9 maanden bij een gemiddeld tempo van 2 lessen per maand. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de cursusduur.
  • Studietijd: Per week moet je rekenen op 6 uur.
  • Vooropleiding: Voor de cursus Online Marketing heb je geen specifieke vooropleiding nodig.
  • Leerboeken: Voor deze cursus heb je geen extra leerboeken nodig. De NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo houd je overzicht en bespaar je geld.
  • Ringband: Bij de lessen ontvang je GRATIS een fraaie ringband om uw lessen te bewaren.

Aanbieding: 65% korting!!

Normaal kost deze cursus €799,-. Nu €279.-* (inclusief de hulp van een vriendelijke en vakkundige leraar!). Zonder hulp zijn de kosten nog lager: €249,-.

Krijg het lesgeld van deze cursus volledig terugbetaald door het UWV, dankzij de scholingsvoucher voor werkzoekenden.

Ben je op zoek naar een (nieuwe) baan? Meld je dan nu aan voor deze cursus. Na aanmelding registreer je je op werk.nl als werkzoekende en vraag je de scholingsvoucher aan op www.uwv.nl. Je kunt het lesgeld volledig terugontvangen van het UWV. Deze cursus van de NHA leidt namelijk op tot een kansberoep; een beroep met extra grote kans op een baan! Meer info.

 

Nu met gratis Windows Tablet!

Meld je nu aan op een opleiding van nha en ontvang gratis een Windows Tablet. 

 
* aan deze MCV deal kunnen geen rechten worden ontleend. De aanbieding geldt conform de aanbieding op de website van de nha en kan dus aan veranderingen onderhevig zijn. Indien je van mening bent dat deze MCV deal sterk afwijkt van de aanbieding op de website van de aanbieder, laat dit dan weten zodat we dit kunnen aanpassen of de MCV deal kunnen verwijderen.
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+

Reacties (0)


Plaats een reactie