Nu bij alle online marketing en communicatie opleidingen nha: 50% korting en gratis tablet!

Er is veel beweging in de markt van marketing en communicatie vacatures. Er is een flinke groei in marketing en communicatievacatures. Van die vacatures is 75% voor online functies zoals social media manager en SEA specialist. Dus wil je je kansen op een toffe baan vergroten, dan moet je zorgen dat je kennis hierover up to date is. Dat kan nu heel voordelig, want je krijgt nu 50% KORTING (en een gratis tablet met toetsenbord) op de online marketing opleidingen bij nha. Snel inschrijven dus!

Nu 50% korting en gratis tablet op de online marketing en communicatie opleidingen van nha

Vergroot jouw kansen op een toffe marcom job

Het aantal marketingvacatures is in 2017 met 15% gegroeid naar zo'n 16.000 en dat is goed nieuws. Maar wist je dat 75% van deze vacatures gericht zijn op 'online banen' zoals internet marketeers, SEO adviseurs, social media managers en SEA specialisten? Bedrijven zijn steeds minder op zoek naar traditionele marcommers. Dus ben je op zoek naar een toffe baan, dan moet je op zijn minst zorgen dat je kennis over online marketing up to date is. 

Aanbieding: 50% korting op alle online marketing opleidingen van nha

Het online opleidingsinstituut nha heeft nu een wel heel aantrekkelijke aanbieding op de online marketing en communicatie cursussen en opleidingen. Want als je je nu inschrijft, ontvang je maar liefst 50% KORTING! En je krijgt ook nog eens een GRATIS tablet inclusief toetsenbord. Dus ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je je kansen op een toffe marketing of communicatie job vergroten, maar mis je nog voldoende online marketing kennis, schrijf je dan zeker in voor een van onderstaande opleidingen en haal in no-time je diploma:

Schrijf je nu snel in. En succes!

 

* note: prijzen zijn obv 'studeren zonder hulp'.

Deel dit artikel via:
  • 19
  • Share on Google+
  • 0

Reacties (0)


Plaats een reactie