50% korting op alle marketing en communicatie cursussen en opleidingen van nha + gratis tablet en toetsenbord

Wil jij je verder ontwikkelen in het marketing of communicatie vakgebied? En daarom op zoek naar een opleiding of cursus om je kennis uit te breiden? Of heb je je zinnen gezet op een bepaalde marketing of communicatie functie en weet je dat je het ook in je hebt maar ontbreekt een erkend diploma waardoor je telkens afgewezen wordt? Dan heeft NHA nu een hele mooie actie, want op alle cursussen en opleidingen krijg je nu 50% korting op het lesgeld! En meld je je nu aan, dan krijg je ook nog eens GRATIS een tablet en toestenbord bij jouw inschrijving. Is dat even een goede deal!

50% korting op alle marketing en communicatie cursussen en opleidingen van nha

Opleidingen marketing en communicatie

De marketing en communicatie wereld verandert continu. Als professional houdt je je ongetwijfeld via blogs, congressen, social media en meer continu op de hoogte van alle ontwikkelingen. Maar soms is dat simpelweg niet voldoende. Soms wil of moet je wat dieper in de materie en een echte opleiding doen. Bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of een stap in je carrière wilt maken. Dan kan een erkend diploma toch net het verschil maken.

Aanbieding op alle (marketing en communicatie) opleidingen van nha

50% korting

Het online opleidingsinstituut nha heeft nu een wel heel aantrekkelijke aanbieding op de marketing en communicatie cursussen en opleidingen. Want als je je nu inschrijft, ontvang je maar liefst 50% korting! 

Wat dacht je bijvoorbeeld van:

 • cursus Consumentenmarketing-B van €878,- voor €459 (meer info)
 • cursus Online Marketing van €614,- voor €307,- (meer info)
 • cursus Marketing-A van €592,- voor €286,- (meer info)
 • cursus Social Media van €658,- voor €329,- (meer info)
 • cursus Communicatie-A van €598,- voor €299,- (meer info)
 • HBO opleiding Strategische Marketing van €744,- voor €372,- (meer info)
 • HBO opleiding E-business van €744,- voor €372,- (meer info)
 • MBA-module Marketing Management van €1.338,- voor €664,- (meer info)

note: prijzen zijn obv 'studeren met hulp'. Bij studeren zonder hulp zijn de prijzen lager.

Gratis 9 inch tablet en toetsenbord*

Daarnaast ontvang je nu een GRATIS tablet en toetsenbord. Specificaties tablet:

 • Tablet met XL 9 inch multitouch capacitief touchscreen.
 • Google Android 5.1 besturingssysteem.
 • Alwinner A33 Quad core processor.
 • 1 GB RAM, Flash storage 8 GB.
 • WIFI-modem: 802.11 voor draadloos internet.
 • Microfoon, camera, stroomadapter, oordopjes.
 • PU leather case.
 • Nederlandstalige handleiding.

* maximaal 1 per cursist

Lesgeld terug als je niet slaagt

De slagingspercentages van NHA behoren tot de hoogste in Nederland. Hierdoor kunnen zij cursisten deze unieke garantie bieden. De garantie geldt voor alle cursussen en opleidingen met examens en studiebegeleiding. Je hebt al jouw huiswerk maandelijks ingestuurd en bent na de startdatum aantoonbaar voor één theorie-examen twee keer zonder te slagen opgegaan. In dat geval krijg je het betaalde lesgeld, dat betrekking heeft op de lesstof voor dat betreffende examen, retour betaald. Je dient wel de hele cursus/opleiding afgerond en betaald te hebben. 

Deze garantie geldt tot 3 jaar (voor complete MBO en HBO opleidingen tot 4 jaar) na inschrijfdatum.


Alle cursussen 15 dagen gratis proberen

Probeer deze cursus vrijblijvend. Wanneer je nu inschrijft ontvang je de cursus 15 dagen vrijblijvend op proef. Je kunt gewoon met de cursus aan de slag gaan. Bevalt de cursus, dan ga je gewoon verder. Bevalt hij niet, dan mag je het complete pakket binnen 15 dagen onbeschadigd en aangetekend retour sturen. Zonder navraag.

Bekijk de opleidingen en cursussen en schrijf je in!

Klik op de banner hieronder om naar de website van NHA te gaan, bekijk de cursussen en opleidingen, schrijf je in en profiteer vandaag nog van deze aanbieding.

 

Ook interessant om te weten...

Erkenning door het Ministerie van Onderwijs

De minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO (Wet erkende onderwijsinstellingen) op het gebied van vmbo, havo en vwo onderwijs. Tevens heeft de Minister alle MBO opleidingen van de NHA erkend op grond van de WEB (Wet Educatie en Beroepsonderwijs) en de HBO Bacheloropleiding erkend op grond van de WHW (Wet op het Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek).

Deze hoge kwaliteitsstandaard die vanuit het ministerie van OC&W wordt vereist, wordt ook toegepast op alle (beroeps)cursussen. NHA werkt samen met erkende exameninstanties en leidt op voor de erkende diploma's van NIMA, NEMAS, Associatie, SVM, CITO, CCV, SVH, SEA enzovoort. Hiermee voldoet het onderwijs van de NHA aan de hoogste kwaliteitsnormen. Je bent hierdoor altijd verzekerd van perfecte kwaliteit volgens de laatste normen, een vakkundige voorlichting, een gedegen begeleiding en een optimale service.

Altijd je eigen studietempo

Een opleiding van de NHA is bijzonder efficiënt. Geen tijd kwijt met reizen en comfortabel thuis studeren wanneer het jou uitkomt. Je persoonlijke leraar past zich volledig aan jouw tempo aan. Per post of via internet heb je contact met je eigen docent. Samen werken jullie naar het officieel erkende diploma toe.

Persoonlijke begeleiding van jouw vakdocent

Na inschrijving krijg je de schriftelijke lesstof via de post toegestuurd. De huiswerkopgaven aan het eind van iedere les kun je, voorzien van eventuele vragen, per post of via internet naar je eigen privé-docent sturen. Hij kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips en aanwijzingen. Hij is je steun en toeverlaat en zal je altijd optimaal begeleiden. Alle NHA-docenten zijn volledig bevoegd en hebben een jarenlange praktijkervaring.

15 mei 2017 2984 Community Manager 0
Deel dit artikel via:
 • Share on Google+

Reacties (0)


Plaats een reactie