MCV Deals

Met zo'n 50.000 leden in de community van Marketing & Communicatie Vacatures krijgen we vaak de vraag van bedrijven en merken of we een actie bij jullie onder de aandacht willen brengen. Wanneer dat echt een interessante, leuke of relevante actie is dan delen we die hier met jullie. Oftewel de MCV Deals. Check de MCV Deals hieronder!

Heb je voor jouw bedrijf of merk een toffe actie voor deze community, neem dan ook gewoon even contact op. Kan simpel via het contactformulier

Er is veel beweging in de markt van marketing en communicatie vacatures. Er is een flinke groei in marketing en communicatievacatures. Van die vacatures is 75% voor online functies zoals social media manager en SEA specialist. Dus wil je je kansen op een toffe baan vergroten, dan moet je zorgen dat je kennis hierover up to date is. Dat kan nu heel voordelig, want je krijgt nu 50% KORTING (en een gratis tablet met toetsenbord) op de online marketing opleidingen bij nha. Snel inschrijven dus!

11 apr 2018 2010 Community Manager 0

Vraagje... wist je dat 80% van de huizen in Nederland te hoge WOZ waardes hebben? En dus ook 80% van de Nederlanders teveel belasting daarvoor betaalt? Jij dus waarschijnlijk ook! Je kunt natuurlijk wel een bezwaar indienen om de WOZ waarde te verminderen. En weet je wat nu zo leuk is? Vastelastenbond controleert jouw WOZ-waarde en dient het bezwaarschrift voor je in. Helemaal gratis. Scheelt je een hoop uitzoek- en papierwerk en een grote kans dat je dus minder hoeft te betalen.

16 feb 2018 2015 Redactie 0

Wil jij je verder ontwikkelen in het marketing of communicatie vakgebied? En daarom op zoek naar een opleiding of cursus om je kennis uit te breiden? Of heb je je zinnen gezet op een bepaalde marketing of communicatie functie en weet je dat je het ook in je hebt maar ontbreekt een erkend diploma waardoor je telkens afgewezen wordt? Dan heeft NHA nu een hele mooie actie, want op alle cursussen en opleidingen krijg je nu 50% korting op het lesgeld! En meld je je nu aan, dan krijg je ook nog eens GRATIS een tablet en toestenbord bij jouw inschrijving. Is dat even een goede deal!

15 mei 2017 2835 Community Manager 0

We weten het natuurlijk allemaal, het succes van bedrijven wordt in grote mate (mede) bepaald door de online vindbaarheid. De vraag naar (online) marketeers met kennis van zoekmachine marketing blijft daarom alsmaar groeien. Zit je een beetje 'vast' in je carrière of zoektocht naar een nieuwe baan? En zit jij erover te denken om stappen te zetten richting zoekmachine marketing, maar mis je de basiskennis, dan is dit wel een heel interessante deal.

02 mei 2017 3238 Redactie 0

Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar marketeers en communicatie professionals die alles weten van social media. En het aantal vacatures voor social media medewerkers zal de komende jaren sterk blijven toenemen. Dus wil jij (nog) meer kans maken op een nieuwe, toffe baan, dan is investeren in je social media kennis zeker aan te raden. En met deze deal is die investering helemaal een 'no brainer'. En niet alleen krijg je 50% korting op de cursus, je ontvangt ook nog eens een cadeaukaart van bol.com.

02 mei 2017 2205 Redactie 0

De overheid stimuleert kansrijke beroepen met scholingsvouchers van €2.500,- die via het UWV verstrekt worden. En daar kun jij zeer waarschijnlijk ook gebruik van maken! Tijdens deze gratis informatiebijeenkomst die verzorgt wordt door Competence Factory krijg je alle informatie over de scholingsvoucher, de trainingen én het juiste opleidingsadvies voor online marketeers en creative professionals!

03 jan 2017 4579 Redactie 0