Zuyd Hogeschool

Zuyd Hogeschool is een ambitieuze hogeschool in het hart van Europa met drie kernactiviteiten: onderwijs voor studenten, onderzoek voor bedrijven en instellingen, en trainingen en opleidingen voor professionals.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Zuyd Hogeschool in Maastricht, Heerlen en Sittard

Over Zuyd Hogeschool

Sinds jaar en dag staan diverse opleidingen van ons in de top van de keuzegidsen. Dit komt onder andere door de persoonlijke aandacht voor onze studenten en onze relatieve kleinschaligheid. Bovendien werken wij over de grenzen van vakgebieden heen intensief samen met bedrijven, (kennis)instellingen en overheden. Dit, omdat wij ervan overtuigd zijn dat het in de 21e eeuw niet alleen om kennis gaat, maar ook om het vermogen die kennis in praktijk toe te passen.

Met 14.000 studenten, 50 bachelor-, master- en Associate Degree-opleidingen, 12 vestigingen in 3 steden, 28 lectoraten, gemiddeld 7.000 stages en 2.500 afstudeerprojecten per jaar, én met een voorgeschiedenis die ruim 100 jaar terug gaat, is Zuyd sterk verankerd in Limburg en de Euregio Maas-Rijn. Hiermee leveren we een belangrijke bijdrage aan de economische en maatschappelijke ontwikkelagenda van deze regio.

Onze focus

De activiteiten van Zuyd draaien om 'Passie voor ontwikkeling'. Wij willen zoveel mogelijk studenten opleiden en ervoor zorgen dat zij over de kennis, inzichten en vaardigheden beschikken waar de regio behoefte aan heeft. Om deze ambitie waar te maken, hanteren wij de volgende drie uitgangspunten:

 • Passie voor de ontwikkeling van studenten
  Onze studenten voelen zich tijdens hun studie gesteund, gezien en gehoord.
 • Onderzoek integreren in onderwijs
  Opleidingen en lectoraten werken samen aan hoogwaardige opleidings- en onderzoeksprogramma's die betekenisvol zijn voor onze studenten en regio.
 • Onderwijs verankeren in de praktijk
  Studenten worden gemotiveerd voor hun beroep en kunnen met kennis van de praktijk gemakkelijk aan de slag op de (regionale) arbeidsmarkt.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Zuyd Hogeschool

Bekijk hieronder de (online) marketing vacatures en/of communicatie vacatures bij Zuyd Hogeschool die momenteel aangemeld zijn op ons platform. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

24 jan 2022 206 Redactie 0
Deel dit artikel via:
 • 0
 • Share on Google+
 • 0
Geef Zuyd Hogeschool jouw rating
1 2 3 4 5