Zorggroep Charim

Ieder mens heeft dromen en verlangens. Zorggroep Charim wil er zijn om ouderen te ondersteunen met toegewijde zorg- en dienstverlening. Zonder onderscheid. Van welzijnsactiviteiten tot hospicezorg: door het grote aanbod is er binnen Charim altijd een juiste plek voor ieder individu.

online marketing vacatures en communicatie vacatures bij Zorggroep Charim

Zorg die verder gaat

Charim wil samen leven met ouderen die hulp nodig hebben. Onze ambitie is dat deze ouderen hun eigen leven zoveel mogelijk voortzetten, zoals ze gewend zijn. Samen met cliënten en hun omgeving zoeken we naar de beste manier waarop professionele zorg en ondersteuning kan worden geboden die past bij de persoonlijke levenssfeer en levensfase van de cliënt.

Ontstaan vanuit de plaatselijke kerken en gemeenten, geworteld in de lokale samenleving en verbonden met het christelijk geloof biedt Charim zorg voor lichaam, geest én ziel. We noemen dat totaalzorg: zorg die verder gaat. Daarin onderscheidt Charim zich. Cliënten ervaren bij Charim veel aandacht voor zingevings- en levensvragen, christelijke feestdagen en activiteiten. Maar ook ruimte om zichzelf te zijn. Want bij Charim is iedereen welkom.

Zo werken we bij Charim

Medewerkers zetten zich met toewijding in om deze zorg en ondersteuning af te stemmen op de persoonlijke vragen, wensen en dromen van de cliënt. Charim is een betrokken en betrouwbare partner van cliënten, familie, medewerkers, vrijwilligers en andere samenwerkingsrelaties. Zo dragen we bij aan een zorgzame samenleving.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Zorggroep Charim

Bekijk hieronder de vacatures en stages in het (online) marketing en/of communicatie vakgebied bij Zorggroep Charim die momenteel aangemeld staan op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Zorggroep Charim jouw rating
1 2 3 4 5