Zorg in Oktober

Wonen, zorg en welzijn komen samen bij Oktober. Onze organisatie bestaat uit verschillende woonzorgcentrums, thuiszorg, een revalidatiecentrum voor senioren, een hospice en een dagbestedingshuis. We werken in de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Heeze-Leende, Oirschot, Reusel-De Mierden, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

Online marketing en communicatie vacatures bij Zorg in Oktober

Over Zorg in Oktober

Wij zijn Oktober. Een organisatie van betrokken en positieve zorgprofessionals. Elke dag zetten wij ons in om kwetsbare ouderen te ondersteunen. We willen dat ze zich thuis voelen, waar ze ook wonen. Met humor, warme aandacht en oprechte interesse in jouw zorgen en behoeften staan we voor je klaar.

Werken bij Zorg in Oktober

Werken bij Oktober is werken bij een organisatie met lef en hart voor mensen. We zijn betrokken, innovatief en we zorgen ervoor dat onze medewerkers zich gezien en gehoord voelen. Bij Oktober zorgen we niet alleen goed voor onze cliënten, maar ook voor elkaar. 

Als werkgever willen we dat jij je thuis voelt binnen onze organisatie. En dat je alle kansen krijgt om aan je ontwikkeling en professionaliteit te werken.

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Zorg in Oktober

Hieronder staan de (online) marketing & communicatie vacatures en stages bij Zorg in Oktober die momenteel aangemeld zijn op het platform van Marketing & Communicatie Vacatures. Staan er momenteel geen vacatures? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief!

15 feb 2021 456 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • 0
  • Share on Google+
  • 0
Geef Zorg in Oktober jouw rating
1 2 3 4 5