Zoom Script

Wij zetten jouw interviews, notulen en gesprekken razendsnel om in tekst én zorgen voor ondertiteling bij video’s. Ons doel is om jou te ontzorgen zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is.

Zoom Script

Over Zoom Script

Zoom script is ontstaan vanuit de gedachte dat mens en techniek elkaar aanvullen. Wij combineren de nieuwste technieken met de menselijke 'touch' voor het beste resultaat. Developers en taalprofessionals werken samen om tot het beste product te komen dat jou helpt om sneller en efficiënter te werken.

Onze missie

We willen zoveel mogelijk mensen helpen om efficiënt en doelgericht te werken waardoor ze tijd besparen en zich kunnen focussen op hun kwaliteiten.

Onze visie

Automatiseer terugkerende taken zodat er meer tijd is voor creativiteit en andere skills waarmee jij je kunt onderscheiden van de rest want de focus op inhoud is waardevol.Automatiseer terugkerende taken zodat er meer tijd is voor creativiteit en andere skills waarmee jij je kunt onderscheiden van de rest want de focus op inhoud is waardevol.

 

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Zoom Script

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Zoom Script in Den Haag die momenteel aangemeld staan op dit platform. Als er geen vacatures staan, meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Zoom Script jouw rating
1 2 3 4 5