Zending over Grenzen

Zending over Grenzen is een internationaal netwerk van christenen, dat mensen die buitengesloten of eenzaam zijn en in armoede leven, praktische en geestelijke hulp biedt en in staat stelt en bemoedigt om uit de armoede te komen. Daarbij delen we de hoop die we vinden in Jezus Christus.

Zending over Grenzen

Over Zending over Grenzen

Een leven dat getekend wordt door armoede en eenzaamheid? Zending over Grenzen ziet om naar kansarme gezinnen, kinderen en ouderen in Oost-Europa en laat hen merken dat zij er niet alleen voor staan. Zo laten we Gods liefde zien.

Onze lokale medewerkers zoeken samen met hen naar de beste oplossingen om te ontsnappen uit de armoedecirkel.

Zending over Grenzen helpt kansarme mensen in Albanië, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Moldavië, Oekraïne en Roemenië.

Doelstellingen

Met het christelijk geloof als uitgangspunt heeft Zending over Grenzen als doel:

  1. Samen met sponsors, donateurs en vrijwilligers kansarme gezinnen, kinderen en ouderen in Oost-Europa, ongeacht ras, geloof of politieke voorkeur op weg helpen naar een zelfstandig bestaan.
  2. Mensen in Nederland bewust maken van de schrijnende armoede waarin mensen in Oost-Europa leven, en hen betrekken bij de hulp.

(Online) marketing en communicatie vacatures bij Zending over Grenzen 

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures en stages bij Zending over Grenzen die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten. 

26 sep 2018 698 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Zending over Grenzen jouw rating
1 2 3 4 5