ZB Communicatie & Content

ZB is een allround communicatiebureau met twintig medewerkers. We zijn sterk in advies, vormgeving, productie en redactie. We bedenken en maken onder andere (online) magazines, campagnes, jaarverslagen en websites. Als uitgever van bedrijfsbladen behoren we tot de top-15 bureaus in Nederland. Onze kracht: strategie snel vertalen in creatieve communicatiemiddelen. ZB is meervoudig winnaar van de Grand Prix Bedrijfsbladen.

ZB Communicatie & Content

Over ZB Communicatie & Content

ZB is een bureau voor communicatie en content voor merken met inhoud. Wij ondersteunen opdrachtgevers als de PGGM, T-Mobile, KNVB, BLG Wonen, Achmea, en Holland Casino bij hun communicatie met klanten, opdrachtgevers, leden en medewerkers. Heel vaak zijn we het huisbureau en is er sprake van een jarenlange samenwerking.

We ontwikkelen strategieën. We bedenken creatieve formules. En we maken content. We informeren online, duiden en verdiepen in print, emotioneren met video, gaan de interactie aan via sociale media. Ons werk wordt gewaardeerd en wint regelmatig prijzen. Maar belangrijker is dat het keiharde resultaten oplevert: meer engagement, afspraken met potentiële klanten, een betere reputatie, betrokken medewerkers.

Marketing en communicatie vacatures bij ZB Communicatie & Content

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij ZB Communicatie & Content die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

08 nov 2019 522 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef ZB Communicatie & Content jouw rating
1 2 3 4 5