Youth for Christ

Youth for Christ is een beweging van jongeren en jongerenwerkers, die opvalt doordat ze God voortdurend zoekt, groeit in lokaal missionair jongerenwerk en durft te laten zien waar ze voor staat.

Werken bij Youth for Christ

Over Youth for Christ

Youth for Christ is een beweging van jongeren en jongerenwerkers, die opvalt doordat ze God voortdurend zoekt, groeit in lokaal missionair jongerenwerk en durft te laten zien waar ze voor staat. We zoeken jongeren op, helpen hen groeien en bieden hen hoop. Dit doen wij met God als onze leider en vanuit de unieke kracht dat we dichterbij jongeren staan. Wij willen alle jongeren in Nederland een kans bieden om Jezus te leren kennen.

Youth for Christ is lokaal actief in vier Youth for Christ centra en op 20 lokale plekken en ondersteunt lokale initiatieven en missionaire kerken. Honderden vrijwilligers en ruim 80 medewerkers dragen hieraan bij. Het centrale kantoor is gevestigd in Utrecht.

Youth for Christ Nederland is onderdeel van YfC international, dat actief is in 130 landen met tienduizenden medewerkers. Al meer dan 70 jaar weet Youth for Christ het Evangelie te vertalen naar de leefwereld van jongeren. Van rally's, koffiebars en jeugdkampen, tot het Flevofestival, The Mall jongerencentra en LifeSpots.

Werken bij Youth for Christ

Werken bij Youth for Christ is werken met een missie om samen de naam van Jezus groot te maken onder jongeren. Wil jij je passie voor Jezus delen met jongeren? Kom dan je talent bij ons inzetten!

(Online) Marketing en communicatie vacatures bij Youth for Christ

Bekijk hieronder de marketing vacatures of communicatie vacatures bij Youth for Christ die momenteel aangemeld staan zijn op Marketing & Communicatie Vacatures. Staat er niets? Hou dan onze social media kanalen in de gaten voor updates of meld je aan op de nieuwsbrief!

12 feb 2020 669 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef Youth for Christ jouw rating
1 2 3 4 5