YourSurprise

YourSurprise is een online webshop voor gepersonaliseerde cadeau artikelen. YourSurprise maakt momenten extra bijzonder. We helpen onze klanten met het maken van de allermooiste persoonlijke cadeaus, waar zij vervolgens hun familie, vrienden of collega's mee verrassen. Met onze cadeaus leggen zij de mooiste momenten vast en creëren waardevolle herinneringen voor altijd.

YourSurprise

Over YourSuprise

Dit doen we met een enthousiaste groep mensen met een passie voor het maken en geven van cadeaus. In 2005 zijn we live gegaan met onze eerste website en sindsdien zijn we hard op weg om de wereld te veroveren. Zowel particulier als zakelijk, je kunt altijd bij ons terecht voor de allermooiste cadeaus met naam, foto en/of logo. Voor welke gelegenheid dan ook.

YourSurprise is altijd in beweging. We willen iedere keer opnieuw de verwachtingen van onze klanten overtreffen, en daar werken we keihard voor.

Werken bij YourSuprise

Zoek jij een baan met meer dan genoeg uitdaging en doorgroeimogelijkheden, en waar collega’s binnen een mum van tijd vrienden zijn? Dan is YourSurprise echt de plek voor jou. Vanuit het bruisende Zierikzee doen we alles zelf! Cadeaus ontwikkelen, designs maken, inkoop, maar ook productie, marketing, IT en klantenservice. Een toffe en inspirerende werkplek dus! We zijn daarom altijd op zoek naar gemotiveerde professionals met passie en drive. Maar flexibiliteit is ook belangrijk, want YourSurprise groeit zo snel dat jouw functie kan uitbreiden of veranderen omdat jouw team groter wordt. Je hoeft je nooit te vervelen want iedere dag is een feestje. Laat jouw ideeën de vrije loop en verras ons met jouw geniale ingevingen, dat hebben we nodig!

Durf jij het aan om deel uit te maken van een uniek bedrijf dat beetje bij beetje de wereld wil veroveren met persoonlijke cadeaus voor iedereen?

Marketing vacatures en communicatie vacatures bij YourSuprise

Hieronder staan de (online) marketing vacatures en communicatie vacatures bij YourSuprise die momenteel aangemeld staan op dit platform. Staat er vandaag niets? Meld je dan aan op de nieuwsbrief en hou onze social media kanalen in de gaten.

31 jul 2019 764 Redactie 0
Deel dit artikel via:
  • Share on Google+
Geef YourSurprise jouw rating
1 2 3 4 5